Ana Sayfa » Tarifler (sayfa 197)

Tarifler

Profiterol

  Profiterol Malzemeler: Hamuru İçin: > 230 ml. su > 40 gram tereyağı > 115 gram un > 3 adet yumurta İç Kreması (pastacı kreması) İçin: > 3 adet yumurta > 4 çorba kaşığı un > 5 çorba kaşığı toz şeker > 2 su bardağı süt > 1 paket vanilya Çikolatalı Sos İçin: > 2,5 su bardağı süt > 2 …

Devamını oku »

Çikolata Dolgulu Kurabiye

  Çikolata Dolgulu Kurabiye Malzemeler: > 250 gram tereyağı > 1 adet yumurta > 1 çay bardağı pudra şekeri > 1 paket kabartma tozu > 3 çorba kaşığı kakao > 1 paket vanilya > 4 su bardağı un > 1 küçük kase çikolata krem (Piştikten sonra üzerine) > 1 çay bardağı toz şeker (Kurabiyelerin dışı için) Çikolata Dolgulu Kurabiye Hazırlanışı: …

Devamını oku »

Tavuk Pane

Tavuk Pane Tarifi İçin Malzemeler ; 300 gr ince dövülmüş tavuk 2 adet yumurta 3 çorba kaşığı corn flakes 100 gr. galete unu Tavuk Pane Kızartmak İçin ; Sıvı yağ Tavuk Pane tarifi için videomuzu izleyebilirsiniz, afiyet olsun.

Devamını oku »

Bademli Çaşır Kavurma

  Bademli Çaşır Kavurma Malzemeler: > 1 adet kuru soğan > 150 gram çaşır otu > 2 yemek kaşığı kabak çekirdeği yağı yada sızma zeytinyağı > 1 diş taze sarımsak > 80 gram badem içi Bademli Çaşır Kavurma Hazırlanışı: Önceden salamuradan çıkarılmış çaşır otunu birkaç kez yıkadıktan sonra doğrayın. Tencereye kabak çekirdeği yağını yada sızma zeytinyağını koyduktan sonra ince kıyılmış …

Devamını oku »

Izgara Sebze Katları

  Izgara Sebze Katları Malzemeler: > 1 adet patlıcan > 1 adet kabak > 1 adet kapya biber > 1 adet Kaliforniya biberi > 1 adet suda mozeralla peyniri > 2 adet domates > 1 diş sarımsak Izgara Sebze Katları Hazırlanışı: Bütün sebzeleri boydan boya çok ince olmayacak şekilde uzun uzun kesin. Izgara tava yada teflon tavada yağ koymadan kızartın. …

Devamını oku »

Badem Soslu Piliç Bonfile

  Badem Soslu Piliç Bonfile Malzemeler: > 1 adet piliç göğüs eti > 1 adet kuru soğan > 6-7 adet kabuksuz badem > 3 yemek kaşığı krema > 1 dilim cheddar peyniri > 2 adet orta boy mantar Badem Soslu Piliç Bonfile Hazırlanışı: Piliç göğsünü jülyen doğrayın. Bir tavada çok az sıvı yağ ile soteleyin. Mantarı doğrayıp içine ekleyin. Birlikte …

Devamını oku »

Sebzeli Noodle

  Sebzeli Noodle Malzemeler: > 1 paket noodle > 30 gram renkli biberler > 30 gram jülyen doğranmış havuç, kabak, taze fasulye > Soya filizi (isteğe bağlı) > Susam yağı > Soya sosu > Tuz Sebzeli Noodle Hazırlanışı: Bir tencereye su ve çok az tuz koyarak kaynamaya bırakın. Su kaynadıktan sonra noodle paketinin 1/3’ini yaklaşık 5 dakika haşlayın. Wok yada …

Devamını oku »

Yufkalı Köfte

Yufkalı Köfte Malzemeler: > 5 adet ızgarada pişirmek için hazırlanmış köfte > 1 adet 30 cm’lik tortilla ekmeği > 30 gram renkli biberler > 20 gram jülyen doğranmış havuç ve kabak > Tane mısır > Rendelenmiş kaşar peyniri > Tuz > Karabiber > Kekik Yufkalı Köfte Hazırlanışı: Teflon tavaya koyduğunuz çok az sıvı yağ yada tereyağı ile sebzeleri soteleyin. Tuz, …

Devamını oku »

Cevizli Taze İncir Reçeli

  Cevizli Taze İncir Reçeli Malzemeler: > 1 kilo taze incir > 750 gram toz şeker > 200 gram ceviz > Yarım çay bardağı su > Bir kaç damla limon suyu > Bir tutam tarçın Cevizli Taze İncir Reçeli Hazırlanışı: İncirleri yıkayıp iyice süzdükten sonra tencereye alın. 750 gram şekeri ilave edip bir gece bekletin. Geceden beklettiğiniz incir ve şekeri …

Devamını oku »

Elmalı Havuç Reçeli

Elmalı Havuç Reçeli Malzemeler: > 500 gram havuç > 1 adet golden elma > 750 gram toz şeker > Bir kaç damla limon suyu > 1 çay bardağı su Elmalı Havuç Reçeli Hazırlanışı: Havuç ve elmayı rendeleyin. Üzerine 750 gram toz şekeri ilave edip bir gece bekletin. Şeker ile özdeşleşen reçelinizi ocakta kısık ateşte bir çay bardağı suyu ekleyerek yavaşça …

Devamını oku »
Deneme bonusu