Ana Sayfa » Tarifler (sayfa 196)

Tarifler

Sebzeli Polenta ve Asia Soslu Lüfer

Sebzeli Polenta ve Asia Soslu Lüfer Malzemeler: > 350 gram lüfer fileto > 40 gram polenta (İtalyan Usulü Mısır Bulamacı ) > 15 gram parmesan > 20 gram tereyağı > 25 gram sıvı yağ > 80 ml. tavuk suyu > 1 adet lime limon > 1 adet baby kabak > 1 adet baby turp > 1 adet baby patlıcan > 1 …

Devamını oku »

Tuzlu Kurabiye

Tuzlu Kurabiye Malzemeler: > 250 gram un > 150 gram margarin > 1 adet yumurta > 6 gram tuz > 6 gram şeker > 2 gram maya Tuzlu Kurabiye Hazırlanışı: Tüm malzemeyi yoğurun. Tercihe göre şekiller verin. Kurabiyelerin üzerine yumurta sarısı sürün. 180 dereceye ayarlı fırında pişirin.

Devamını oku »

Vişneli Mekik Kek

Vişneli Mekik Kek Malzemeler: > 120 gram yumurta beyazı > 100 gram şeker > 50 gram un > 50 gram toz badem > 3 gram kabartma tozu > 100 gram tereyağı > 50 gram dondurulmuş vişne Vişneli Mekik Kek  Hazırlanışı: Şeker, un, toz badem, kabartma tozunu bir kapta harmanlayın. İçine yumurta beyazı ekleyin. Tereyağını bir kapta eritin. Karışıma en son tereyağını …

Devamını oku »

Damla Çikolatalı Coco Star

Damla Çikolatalı Coco Star Malzemeler: > 100 gram Hindistancevizi rendesi > 70 gram toz şeker > 20 gram eritilmiş tereyağı > 1 adet yumurta > Damla çikolata Damla Çikolatalı Coco Star Hazırlanışı: Tüm malzemeyi birlikte yoğurun. Fırın tepsisine hamurdan dondurma kaşığı ile parçalar alıp dizin. 160 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Servis tabağına alın  

Devamını oku »

Vişne Dolgulu Kurabiye

Vişne Dolgulu Kurabiye Malzemeler: > 250 gram un > 135 gram tereyağı > 90 gram pudra şekeri > 1 adet yumurta > Vanilya > Vişne Vişne Dolgulu Kurabiye Hazırlanışı: Vişne dışındaki tüm malzemeleri yoğurun. Yuvarlayıp yuvarlak şekil verin. Ortalarına birer vişne batırın. Tercihe göre kenarlarına bastırarak kayık şeklide verebilirsiniz. 150 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Servis tabağında servis edin.  

Devamını oku »

Vişne Soslu Cheesecake

Vişne Soslu Cheesecake Malzemeler: > 3 adet yumurta > 1 su bardağı süt > 500 gram yoğurt > 1 paket labne peyniri > 1 su bardağı toz şeker > 3 yemek kaşığı nişasta> Vanilya Tabanı İçin: > 1,5 paket yulaflı bisküvi > 100 gram margarin Sosu İçin: > 100 gram vişne > 1 yemek kaşığı şeker > 2 tatlı kaşığı nişasta …

Devamını oku »

Pirinç Kısırı

Pirinç Kısırı Malzemeler: > 1 su bardağı pirinç > Yarım demet taze soğan > Yarım demet maydanoz > 2 adet yeşil biber > Yarım demet maydanoz > 1 adet salatalık > Çeri domates > Marul > Tuz -Karabiber- Kimyon > Zeytinyağı > Limon Pirinç Kısırı Hazırlanışı: Pirinci tuzlu suda yumuşayana kadar haşlayın. Haşlandıktan sonra soğuk suda iyice yıkayın. Yeşillikleri ince ince doğrayın. …

Devamını oku »

Somon Füme Salatası

Somon Füme Salatası Malzemeler: > 100 gram somon füme > 2 adet yumuşak avokado > 1 çay kaşığı ince kıyılmış kişniş > 1 diş sarımsak > 1 adet közlenmiş kapya biber > 1 adet mor soğan > Yarım limon suyu > Tuz > Karabiber Somon Füme Salatası Hazırlanışı: Avokadoyu ince doğrayın. İçine kıyılmış kişniş, dövülmüş sarımsak, küp doğranmış kapya biber, limon suyu, …

Devamını oku »

Patatesli, Peynirli ve Kıymalı Hingel

Patatesli, Peynirli ve Kıymalı Hingel Malzemeler: > 2 su bardağı un > Su> Tuz İçi İçin: > 1 adet haşlanmış patates > 1 adet kuru soğan > 200 gram kıyma > 200 gram beyaz peynir > Maydanoz > Tuz > Karabiber Patatesli, Peynirli ve Kıymalı Hingel Hazırlanışı: Un ve tuzu karıştırıp aldığı kadar su ile mantı hamurunu elle yoğurup dinlendirin. Patatesli iç …

Devamını oku »

Arjantin Soslu Steak

Arjantin Soslu Steak Malzemeler: > 220 gram dana bonfile > 1 tatlı kaşığı deniz tuzu > 1 çay kaşığı karabiber > Taze kekik > Rosemary (biberiye) > Frenk soğanı > 150 gram tereyağı > Brokoli Arjantin Sos İçin: > 2 adet chilli biber > 1 adet pırasa > 1 çay kaşığı toz kırmızı biber > 1 adet kuru soğan Arjantin Soslu …

Devamını oku »
Deneme bonusu