Fotoğraf: Hande GÖKSAN Yapım: İnci BAK (4-6 Kişilik) Malzemeler: 10 adet taze barbunyanın içi (yaklaşık 1 su bardağı) 7-8 su...
Read moreDetailsFotoğraf Hande GÖKSAN Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN Hazırlayan: Müşerref KARTALER (4 Kişilik) Malzemeler: 2 adet büyük boy kereviz 300 gram orta...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN Yapım: İnci BAK (4 Kase İçin) Malzemeler: 1 litre süt 2 çorba kaşığı un (silme) 2 çorba...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN Hazırlayan: Müşerref KARTALER (4 Kişilik) Malzemeler: 2 adet kerevizin sap kısmı 1 adet...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Prodüksiyon: İnci BAK (6 Kişilik) Malzemeler: 3 adet orta boy domates Tuz, taze çekilmiş karabiber 1...
Read moreDetailsFotoğraflar: Hande GÖKSAN – Prodüksiyon: İnci BAK (4-6 Kişilik) Malzemeler: 2 adet hazır yufka 1/3 didiklenmiş tavuk eti 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan Prodüksiyon: İnci Bak (10-12 Dilim İçin) Malzemeler: 1 paket çifte kavrulmuş petibör bisküvi 125 gram tereyağı 120...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN Prodüksiyon: İnci BAK – Büşra GÖZÜAÇIK (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo tavuk göğüs eti 1 adet limonun...
Read moreDetails(6 Kişilik) Malzemeler: 200 gram kemiksiz kuzu incik 1 kilo süzme yoğurt (Oda sıcaklığında olmalı) 1 çorba kaşığı nişasta 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Prodüksiyon: İnci BAK (4- 6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı sıcak...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki