(4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo mantar 1 adet kırmızı soğan 4-5 diş sarımsak 1-2 adet renkli biber Yarım çay bardağı...
Read moreDetails(4 Kişilik) Fotoğraf: Hande Göksan Malzemeler: 100-150 gram tavuk eti 2 çorba kaşığı sarı mercimek 1 adet küçük boy kereviz...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 300 gram kıyma 1 kahve fincanı ince bulgur 1 adet küçük boy soğan 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kase konserve ton balığı 1 adet közlenmiş kırmızıbiber 2 dal kıyılmış dereotu 1...
Read moreDetailsHazırlayan: Hayal DEMİRKOL Fotoğraf: Hande GÖKSAN - Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN (2 Kişilik) Malzemeler: 2 parça somon balığı 30 gram tereyağı...
Read moreDetailsYapım ve Fotoğraf: Özgür BAKIR (6 Porsiyon İçin) Malzemeler: 4 -5 adet hurma (çok olgunlaşmış olanları) 1 çay bardağı fasulye...
Read moreDetailsHazırlayan: Hayal DEMİRKOL - Fotoğraf: Hande GÖKSAN - Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN (6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı ince bulgur...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN – Hazırlayan: Sevil YÜCEL 4 Kişilik Malzemeler: Nar Reçeli İçin: 3 su bardağı taze sıkılmış nar suyu...
Read moreDetailsRamazan ayı bereketin, paylaşmanın ve dua etmenin önem kazandığı özel bir aydır. Bu ayda hazırlanan iftar sofraları daima misafirlere ve...
Read moreDetailsYapım: İnci BAK - Fotoğraf: Murat ERDOĞAN 2-3 Kişilik Malzemeler: 5 adet tavuk baget 1 adet büyük boy kereviz 1 kutu...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki