Fotoğraf: Hande Göksan Prodüksiyon: İnci Bak (6 Kişilik) Malzemeler: 2 su bardağı un 20 gram yaş maya 1,5 çay bardağı ılık...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan -Prodüksiyon: İnci Bak (1 Küçük Tepsi İçin) Malzemeler: 2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 5 su bardağı su 1 kahve fincanı buğday 1 çorba kaşığı tereyağı 1 adet...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan - Prodüksiyon: İnci Bak (6 Kişilik) Malzemeler: 3 adet hazır yufka 125 gram tereyağı 1 litre süt 5...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 2 adet bostan patlıcanı 30 gram tereyağı 2 çorba kaşığı (tepeleme) un 1 su...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Yapım: İnci BAK (2 Kişilik) Malzemeler: 300 gram süzme yoğurt 100 gram kaymak 1 tatlı kaşığı...
Read moreDetails(1 Tepsi İçin) Malzemeler: Hamur İçin: 250 gram un 1 çorba kaşığı toz şeker 125 gram margarin (oda ısısında yumuşamış)...
Read moreDetailsFotoğraf: Murat ERDOĞAN - Yapım: İnci BAK (2 Kişilik) Malzemeler: 4 adet hazır milföy hamuru 4 adet kış eriği 1...
Read moreDetailsHazırlayan: Hayal DEMİRKOL - Fotoğraflar: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 1 kilo taze mantar 10-12 adet kültür mantarı 1 adet...
Read moreDetailsFotoğraf: Hande GÖKSAN (4 Kişilik) Malzemeler: 4 dilim ananas 1 adet küçük boy kereviz 1 çorba kaşığı limon suyu 1...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki