Ana Sayfa » Tarifler (sayfa 124)

Tarifler

Falafel

Falafel Tarifi Falafel İçin Malzemeler: Falafel İçin: 1 su bardağı nohut Yarım demet maydanoz Yarım demet taze soğan Yarım kahve fincanı zeytinyağı Aldığı kadar un 1 fincan galeta unu 1 diş sarımsak 1 adet kırmızı soğan 1 tatlı kaşığı kimyon 1 tutam taze kişniş 1 çay kaşığı tatlı kırmızı toz biber Salsa Sos İçin: 2 adet közlenmiş kırmızı biber Çeyrek demet maydanoz Yarım kırmızı …

Devamını oku »

Erikli Kereviz

Erikli Kereviz Tarifi Erikli Kereviz İçin Malzemeler: 2 adet orta boy kereviz 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı toz şeker 1 adet limonun suyu Yeterli miktarda tuz 1 kahve fincanı zeytinyağı 3-4 adet kırmızı erik Bir miktar kereviz yaprağı Erikli Kereviz Hazırlanışı: Kerevizleri un ve limonlu suda soyduktan sonra kenarda bekletin. Soyulan kerevizlerin içlerini kaşık ile oyun. Ayrı bir tencereye un, şeker, tuz, …

Devamını oku »

Cocoreo

Cocoreo Tarifi Cocoreo İçin Malzemeler: 500 gram bitkisel krema 1.100 gram hindistancevizi sütü 300 gram toz şeker 90 gram mısır nişastası 150 gram krem peynir 90 gram toz Hindistancevizi 2 paket kakaolu bisküvi Cocoreo Hazırlanışı: Krema, Hindistancevizi sütü ve şekeri kaynatın. Nişastayı bir su bardağı su ile açtıktan sonra kaynayan karışıma ilave edin. Krema ılık hale geldikten sonra krem peynir ve toz Hindistancevizi ekleyip …

Devamını oku »

Patlıcanlı Deniz Levreği

Patlıcanlı Deniz Levreği Tarifi Patlıcanlı Deniz Levreği İçin Malzemeler: 200 gram fileto deniz levreği 1 adet bostan patlıcan 1 diş sarımsak 1 gram tuz 1 gram karabiber 4 ml. zeytinyağı Kapya biber Zerdeçal Zencefil Limon kabuğu rendesi Kakule Rezene Soğan Rosemary Taze kekik 1 gram şeker Patlıcanlı Deniz Levreği Hazırlanışı: Deniz levreğini limon kabuğu rendesi, rezene, zerdeçal ve zeytinyağı ile iyice ovduktan sonra beklemeye …

Devamını oku »

Kavanozda Piliç Salata

Kavanozda Piliç Salata Tarifi Kavanozda Piliç Salata İçin Malzemeler: 160 gram tavuk göğüs 15 gram parmesan rende 25 gram ikiye bölünmüş çeri domates 2 ml. balsamik sirke 5 adet marul yaprak 15 adet küp kruton ekmek 5 gram ezilmiş ceviz Salata Sos İçin: 1 gram parmesan peyniri 35 gram mayonez 1 gram kırmızı toz biber 1 gram karabiber 0,5 gram tuz …

Devamını oku »

Fritelli

Fritelli Tarifi Fritelli İçin Malzemeler Krep İçin: 500 gram 4 adet yumurta 500 ml. süt 100 ml. sıvı yağ 8 gram tuz 1 gram şeker Sebze İçi İçin: 100 gram jülyen doğranmış havuç 100 gram jülyen doğranmış kabak 50 gram jülyen doğranmış kapya biberi 50 gram jülyen doğranmış yeşil dolmalık biber 25 gram bebek ıspanak 50 gram kültür mantarı 4 ml. …

Devamını oku »

Abagannuş

Abagannuş Tarifi Abagannuş İçin Malzemeler: 1 adet bostan patlıcan 1 adet kırmızı kapya biberi 1 adet yeşil dolmalık biber 1 adet domates 200 gram dana bonfile Etin Marinasyonu İçin: Kırmızı toz biber Yoğurt Ayçiçek yağı Domates salçası Arpacık soğan Abagannuş Hazırlanışı: Patlıcan, biber ve domatesleri ızgarada ya da fırında közledikten sonra küp küp doğrayın ve karıştırın. Abagannuş malzemeniz hazırdır. Bonfileyi verev olacak şekilde ince yapraklar …

Devamını oku »

Çıtır Fasulye

Çıtır Fasulye Tarifi Çıtır Fasulye İçin Malzemeler: 200 gram Fransız fasulyesi 60 gram un 2 adet yumurta 20 gram galeta unu 5 gram kajun baharatı 150 gram yeşil kabak 30 gram nişasta 1 gram maya 25 gram krema 10 gram fesleğen Yarım limon 5 gram tuz Çıtır Fasulye Hazırlanışı: Fransız fasulyeleri su dolu bir tencerede yarı pişmiş kalacak şekilde haşlayın. Fasulyeleri buzulu suya alın. Kuruladıktan sonra; …

Devamını oku »

Somon Simit Sandviç

Somon Simit Sandviç Tarifi Somon Simit Sandviç İçin Malzemeler: 70 gram somon füme 1 adet simit 50 gram krem beyaz peynir 3-4 yaprak roka 4 adet kapari meyvesi 20 gram çeri domates 2 yaprak dereotu Somon Simit Sandviç Hazırlanışı: Yatay olarak ikiye böldüğünüz simidin arasına sırası ile krem peyniri, somonu, yaprakları, dereotunu, kapari meyvesini (ince dilim yerine kapari çiçeği de kullanabilirsiniz), ince dilim çeri domates parçalarını koyup …

Devamını oku »

Bal Kabağı Çorbası (Kuerbıs Suppe)

Bal Kabağı Çorbası (Kuerbıs Suppe) Tarifi Bal Kabağı Çorbası (Kuerbıs Suppe) İçin Malzemeler: 4 iri dilim bal kabağı 2 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2 dal kereviz sapı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı un 2 su bardağı tavuk suyu 1 su bardağı süt/krema Bal Kabağı Çorbası (Kuerbıs Suppe) Hazırlanışı: Bal kabağını 1 su bardağı su ile kaynatın ve …

Devamını oku »
Deneme bonusu