Kuru Domatesli Ekmek (4 Kişilik) Kuru Domatesli Ekmek Malzemeler 8-10 adet kurutulmuş domates 2,5 bardak un 1 bardak ılık su...
Read moreDetailsHellimli Açma Börek İçin Malzemeler: Hamur için : 3 su bardağı un (tepeleme) 1 çorba kaşığı sıvı yağ 1 adet...
Read moreDetailsŞorgoğal Tarifi (6-8 Kişilik) Şorgoğal İçin Malzemeler: Hamuru İçin: 1.5 kilo un 30 gram kuru maya 500 ml. süt...
Read moreDetailsSinop Mantı... Sinop Mantı'yı Yemek zevki dergisi okurları için yazdım. Bu ay sizlere Sinop Ayancık ilçesine özgü bir mantı tarifi...
Read moreDetailsKıymalı Akıtma Malzemeleri: 3 su bardağı un 3 su bardağı su 3 adet yumurta 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1...
Read moreDetailsSosisli Börek Malzemeleri Yarım su bardağı yoğurt Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı tereyağı 1 paket kabartma tozu 1...
Read moreDetailsFırında Milföylü Omlet Malzemeleri: 4 adet hazır milföy hamuru 2 adet yumurta 1 adet kırmızı acı biber Tuz karabiber Fırında...
Read moreDetailsAcıkalı Poğaça Malzemeler: 150 gram bitkisel margarin (veya tereyağı) 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 adet yumurta 2 çay kaşığı tuz 1...
Read moreDetailsPatatesli ve Peynirli Ağzı Açık Poğaça Malzemeler: 100 gram bitkisel margarin (veya tereyağı) 2 çorba kaşığı ayran 1 adet yumurtanın akı...
Read moreDetailsOtlu ve Süzme Peynirli Poğaça Malzemeler: 250 gram margarin 1,5 çay bardağı zeytinyağı 1 çay bardağı ayran 1 tatlı kaşığı tuz...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki