Çinakop Izgara Malzemeler 4 adet çinakop balığı Çinakop Izgara Tarifi: Çinakopları ızgara veya tavada (130 derecede 6 dakika ) pişirin....
Read moreDetailsLevrek Buğulama Malzemeler 1 kilogramlevrek 2 adet domates 4 adet çarliston biber 1 baş sarımsak 1 yemek kaşığı ay çiçek...
Read moreDetailsBiberli Palamut Şiş Malzemesi: 2 adet fileto çıkarılmış palamut 1 adet limon 1 adet yeşilbiber 1 adet kırmızıbiber 5-6 adet...
Read moreDetailsEkşili Palamut Malzemeleri √ 2 adet dilimlenmiş palamut √ 2 adet halka doğranmış patates √ 5 adet küp doğranmış...
Read moreDetailsPatlıcan Yatağında Levrek Malzemeler: • Patlıcan • Un • Süt • Eski kaşar • Tereyağı • Tuz • Fileto levrek...
Read moreDetailsMalzemesi • Kırmızı al biber • Patlıcan • Soda • Hardal • Safran • Sarımsak • Elma sirkesi • Zeytinyağı...
Read moreDetailsMalzemesi • 1 adet ortalama 5 ila 10 kiloluk akya balığı, • Çemen • Tuz Balık Pastırması Tarifi Akya balığını...
Read moreDetailsDatça’da 17 odalı, Villa Aşina adlı otelin mutfağında Bülent Sancakdar’ın liderliğinde yerli ve yabancı konuklara özel tadı damakta kalacak yemekler...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki