Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Levrek Buğulama
Levrek Buğulama

Levrek Buğulama

Levrek Buğulama

Malzemeler

1 kilogramlevrek

2 adet domates

4 adet çarliston biber

1 baş sarımsak

1 yemek kaşığı ay çiçek yağı

50 gram tereyağı

1 çay kaşığı tuz

1 tutam maydanoz

1 tutam pul biber

Levrek Buğulama Tarifi:

Domatesi blendır yardımıyla çekin. Sarımsakları ince ince doğrayın. Yeşilbiberleri halka şeklinde doğrayın. Hepsini birlikte karıştırıp sos haline getirin ve 5 dakika kısık ateşte soteleyin. Lekerda hazırlanmış balıkları tepsiye dizin. Hazırlamış olduğunuz sosu balıkların üzerine yaydıktan sonra bir çay bardağı su ilave edip, tepsinin üstünü kapatarak kısık ateşte pişirin. Servise vereceğiniz zaman üzerine çiğden maydanoz serpin.

OKU ➤  Limonlu Patates Salatası Yatağında Çıtır Somon Balığı

Tavsiye

Balık Pişirmenin Püf Noktaları

Lezzetli Balık Pişirmenin Püf Noktaları

Beluga Fish Gourmet’nin Şefinden Lezzetli Balık Pişirmenin Püf Noktaları Kış sezonunun gelmesiyle birlikte balık sezonu da açıldı. …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir