Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Günün Tarifi

Soğanlı Yumurta

by Hatice Ünal
05 Ekim 2020
in Günün Tarifi
478 15
0
Soğanlı Yumurta
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Yapım: inci Bak- Fotoğraf: Murat Erdoğan

(2 Kişilik)

Malzemeler:

2-3 adet orta boy kırmızı soğan (300-400 gram kadar)

1 yemek kaşığı tereyağı

2 yemek kaşığı sıvı yağ

1 çay bardağı su

Tuz

3 adet yumurta

1 dal taze kekik (isteğe göre)

Hazırlanışı:

Kabuğunu soyduğunuz soğanları ay şeklinde ince ince doğrayın. Tuz ekleyip avucunuzda iyice ovun. Tereyağı ile sıvı yağını tavada ısıtıp soğanı ekleyin. Tavanın kapağını kapatın. Arada bir tavanın kapağını açıp azar azar su ilave edip karıştırarak soğanların yumuşamasını sağlayın. Bu süreç yaklaşık 15 dakikanızı alacaktır. Soğanlar iyice yumuşayınca yumurtaları kırmak için öbekler açın. Yumurtaları bu öbeklerin içine kırın. Tavanın kapağını kapatın, ateşi iyice kısın. 5 dakika pişirdikten sonra hemen servis yapın.

#soğanlıyumurta #yumurta #yumurtalıtarifler #kahvaltı #kahvaltısaati #food #yummy #egg #dessert

Previous Post

Meyveli ve Sakızlı Muhallebi  

Next Post

Yoğurtlu Sebze Çorbası

Hatice Ünal

Next Post
Yoğurtlu Sebze Çorbası

Yoğurtlu Sebze Çorbası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki