Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Çorba Tarifleri

Siyah Havuçlu Kış Çorbası

by Yemek Zevki Editör
10 Ekim 2017
in Çorba Tarifleri, Tarifler
469 25
0
Siyah Havuçlu Kış Çorbası
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Siyah Havuçlu Kış Çorbası

(4 Kişilik)

Malzemeler:

2 adet orta boy siyah havuç

1 adet normal havuç

1 dal kereviz sapı

1 dal pırasa (tercihen beyaz kısmı)

1 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı sıvı yağ

1 litre et suyu

Tuz, taze çekilmiş karabiber

2-3 yaprak taze fesleğen

Hazırlanışı:

Kabuğunu soyduğunuz havuçları küp küp doğrayın. Kereviz sapı ile pırasayı da istediğiniz şekilde küçük küçük doğrayın veya kıyın.

Sıvı yağı ile tereyağını tencerede ısıtıp tüm malzemeyi 5 dakika boyunca kavurun. Sıcak et suyunu ekleyin.  Orta ateşte yarım saat pişirin. Ocaktan indirmeye online slot oyunları birkaç dakika kala tuzunu, karabiberini ve çok ince kıyılmış taze fesleğeni ilave edin. Birkaç taşım kaynatıp ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Tags: Siyah Havuçlu Kış ÇorbasıSiyah Havuçlu Kış Çorbası nasıl yapılırTarifleryemek tarifi
Previous Post

Patlıcanlı Zeytinyağlı Pilav

Next Post

Bereketin ve paylaşımın adı: “Aşure”

Yemek Zevki Editör

Next Post
Bereketin ve paylaşımın adı: “Aşure”

Bereketin ve paylaşımın adı: “Aşure”

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki