Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Sebzeli Tavuk Güveç
Sebzeli Tavuk Güveç

Sebzeli Tavuk Güveç

Puan ver
Sebzeli Tavuk Güveç

Malzemeler

500 gram piliç bonfile (kuşbaşı doğranmış)

200 gram mantar

200 gram havuç

200 gram kabak

1 adet kuru soğan

100 gram yeşil biber

1 çay bardağı sıvı yağ

200 gram kaşar peyniri

Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi:

Normal ateşte tavukları 5 dakika boyunca soteleyin. Daha sonra soğan, biber, mantar ilave edin. En son olarak haşlanmış olan havuç ve kabakları ekleyin. Köri sos baharat çeşitlerini de katarak 1 dakika daha soteleyin. Kiremitte eşit bir şekilde porsiyonlayarak üzerine kaşar koyun. Salamandırada kaşarı eriterek servis edin.

 

Tavsiye

Nestlé Türkiye’ye yeni CEO

Puan ver 2015 yılından bu yana Nestlé Ukrayna ve Moldova CEO’su olarak görev yapan Ansgar …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz