Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Sebzeli Tavuk Güveç
Sebzeli Tavuk Güveç

Sebzeli Tavuk Güveç

Sebzeli Tavuk Güveç
Puan ver
Sebzeli Tavuk Güveç

Malzemeler

500 gram piliç bonfile (kuşbaşı doğranmış)

200 gram mantar

200 gram havuç

200 gram kabak

1 adet kuru soğan

100 gram yeşil biber

1 çay bardağı sıvı yağ

200 gram kaşar peyniri

Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi:

Normal ateşte tavukları 5 dakika boyunca soteleyin. Daha sonra soğan, biber, mantar ilave edin. En son olarak haşlanmış olan havuç ve kabakları ekleyin. Köri sos baharat çeşitlerini de katarak 1 dakika daha soteleyin. Kiremitte eşit bir şekilde porsiyonlayarak üzerine kaşar koyun. Salamandırada kaşarı eriterek servis edin.

 

Tavsiye

Emrah Fandaklı’yla Şefin Ramazan Lezzetleri TGRT Haber ve TGRT EU'da

Emrah Fandaklı’yla Şefin Ramazan Lezzetleri TGRT Haber ve TGRT EU’da

Emrah Fandaklı’yla Şefin Ramazan Lezzetleri TGRT Haber ve TGRT EU’daPuan ver Taze Otlu Domates Çorbası …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir