Ana Sayfa » Tarifler » Tavuk Yemekleri » Sebzeli Tavuk Güveç
Sebzeli Tavuk Güveç

Sebzeli Tavuk Güveç

Sebzeli Tavuk Güveç

Malzemeler

500 gram piliç bonfile (kuşbaşı doğranmış)

200 gram mantar

200 gram havuç

200 gram kabak

1 adet kuru soğan

100 gram yeşil biber

1 çay bardağı sıvı yağ

200 gram kaşar peyniri

Sebzeli Tavuk Güveç Tarifi:

Normal ateşte tavukları 5 dakika boyunca soteleyin. Daha sonra soğan, biber, mantar ilave edin. En son olarak haşlanmış olan havuç ve kabakları ekleyin. Köri sos baharat çeşitlerini de katarak 1 dakika daha soteleyin. Kiremitte eşit bir şekilde porsiyonlayarak üzerine kaşar koyun. Salamandırada kaşarı eriterek servis edin.

 

Tavsiye

Etli Yeşil Elma Dolması

Fotoğraflar: Murat ERDOĞAN – Hazırlayan: Müşerref KARTALER -Prodüksiyon: İnci BAK (4-6 Kişilik) Malzemeler: 1 adet büyük …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir