Salamura ve şişeleme asma yaprağını saklama yöntemlerinin başında geliyor. Peki asma yaprağını seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Öncelikle yaprakların çok ince...
Read moreDetailsDış yüzeyi yanan, is tutan, kararmış ve içi dibi kararan, kireç tutan, yağ lekesi tutmuş alüminyum, bakır, çelik çaydanlıkları evde...
Read moreDetailsEtin Profesörü unvanıyla tanınan Cüneyt Asan, et pişirmenin ve tüketiminin püf noktalarına ve et tüketirken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı Cüneyt...
Read moreDetailsMutfakta en güvendiğimiz dostlardan bir tanesidir buzdolabı. Yiyecekleri bizim için korur, saklar, gözetir. Ancak bazen beklemediğimiz şekilde kirlendiğini görürüz. Hatta...
Read moreDetailsEn tahlikeli ev kazalarından olan besin zehirlenmesinden korunmak için yediğinize içtiğinize dikkaet etmek sışından besinleri nasıl tüketmeniz gerektiğini sizler ile...
Read moreDetails1-Peynir rendelerken rendeleme işlemini kolayca yapabilmeniz için peyniri 15 dakika buzlukta bekletin ve öyle rendeleyin. 2-Taze naneyi doğrayarak kullanacağınız zaman...
Read moreDetailsBuzdolabındaki koku nasıl gider sorusunu sormadan önce bu yazıya bir göz atın derim. Evdeki gıdalarınızı güvenle saklayan bu alet arada...
Read moreDetailsZeytin hasat zamanı (Ekim-Kasım ayları) henüz yeşilken toplanan zeytinleri bir tokmak veya zeytin ezme taşı yardımıyla çekirdekleri zarar görmeyecek şekilde...
Read moreDetailsMutfakta yiyeceklerinizi korumanın püf noktalarını yıllar öncesinden bize anneannelerimizden, babaannelerimizden, büyük büyük teyzelerimizden kalan yöntemlerden öğrenin. 1- Sütün kesilmemesi için...
Read moreDetailsDüzenli Tüketildiğinde Vücuttaki Yağları Yakan Yiyecekler Kilo verme oranı kişiden kişide değişir biliyorsunuz. Yediğiniz şeylerden çok metabolizma kilo alıp vermede...
Read moreDetails© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki