Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Patlıcanlı Bruscetta

by Yemek Zevki Editör
08 Eylül 2016
in Sebze Yemekleri
478 15
0
Patlıcanlı Bruscetta
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

patlicanli-bruscettaPatlıcanlı Bruscetta Malzemeler:
4 adet patlıcan
Mozzarella peyniri, rendelenmiş
8 adet kiraz domates
Tuz
Kızartmak için riviera zeytinyağı
2 adet yumurta
Galeta unu

Patlıcanlı Bruscetta Hazırlanışı:
Patlıcanları yıkayıp iyice kuruladıktan sonra birkaç yerinden kürdanla delikler açın. Her tarafını çevirerek közleyin. Patlıcanlar közlenince soğutmadan kabuğunu soyun. Çekirdeklerini patlıcanın bütünlüğünü bozmayacak şekilde temizleyin. Patlıcanları panelemek için yumurtaları tuz ile birlikte çırpın. Közlediğiniz patlıcanları önce çırpılmış yumurtaya hemen ardından da galeta ununa bulayın. Kızgın yağda kızartın. Fazla yağının süzülmesi için kağıt bir havlu üzerine aktarın. Patlıcanları ısıya dayanıklı bir kaba aktarın. Üzerine rendelenmiş mozzarella peyniri, kiraz domatesler yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında, peynirler eriyinceye kadar pişirin. Fırından alın, lezzet tamamlayıcıları ile birlikte sıcak sıcak servis yapın. Lezzet tamamlayıcıları: Çılbır, mevsim yeşillikleri.

Tags: BruscettaBruscetta tarifiPatlıcanlı BruscettaPatlıcanlı Bruscetta Tarifiyemekzevki
Previous Post

Otlu ve Süzme Peynirli Poğaça

Next Post

Hellmann’s Burger Fest Party Weekend

Yemek Zevki Editör

Next Post
Hellmann’s Burger Fest Party Weekend

Hellmann’s Burger Fest Party Weekend

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki