Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Mantarlı Bonfile  

by Hatice Ünal
22 Mayıs 2020
in Et Yemekleri, Tatlı Tarifleri
483 10
0
Mantarlı Bonfile  
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Prodüksiyon: İnci Bak / Fotoğraf: Hande Göksan / Fotoğraf Asistanı: Murat Erdoğan

(6 Kişilik)

Malzemeler:

1 kilo bonfile et (yağsız ve sinirsiz kısmından tercih edin)

6-7 adet kestane mantarı

4-5 adet kültür mantarı

1-2 damla trüf yağı (olmasa da olur)

2 yemek kaşığı tereyağı

Tuz, karabiber

1 büyük kase garnitür sebze karışımı (mini kabak, Brüksel lahanası, havuç vs.)

Hazırlanışı:

Bonfile etleri tereyağı ile her iki tarafını yağlayın. Geniş bir döküm tavayı iyice ısıtın. Bonfilelerin her iki tarafını 4’er dakika ara ile kızartın. Dilimlenmiş mantarları, trüf yağını ve garnitür sebzeleri ekleyin. 3-4 dakika birlikte pişirdikten sonra tuzu, taze çekilmiş karabiberi serpip hemen servis yapın.

#mantarlıbonfile #bonfiletarifi #bonfile #mantarlıtarifler #ramazanbayramılezzetleri #etliyemekler #koronavirüs #tarif #yemek #lezzet #evdebayramkeyfi #evdeyemekzevki

 

 

 

Previous Post

Orman Meyveli ve Soslu Cheesecake

Next Post

Mozzarella Peynirli Milföylü Yaz Pizzası

Hatice Ünal

Next Post
Mozzarella Peynirli Milföylü Yaz Pizzası

Mozzarella Peynirli Milföylü Yaz Pizzası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki