Ana Sayfa » Tarifler » Limonlu ve Dereotlu Tavuk

Limonlu ve Dereotlu Tavuk

Limonlu-ve-Dereotlu-Tavuk-Yemek-ZevkiLimonlu ve Dereotlu Tavuk İçin Malzemeler: 
• 4 adet piliç göğüs eti
• 1 çorba kaşığı sıvı yağ
• 2 çorba kaşığı limon suyu
• 1 tatlı kaşığı esmer toz şeker
• Birkaç dal dereotu

Limonlu ve Dereotlu Tavuk Hazırlanışı:
Sıvı yağı, limon suyunu ve şekeri tava’da ısıtın ve iki dilim piliç göğüs etlerini yerleştirin. İyice kızarınca diğer tarafını çevirin. Tuzunu ve dereotunu serpip pişen eti Emsan Griss Panda Tava’nın eğimli kısmında muhafaza edin. Kalan etleri de aynı şekilde kızartın.

OKU ➤  Kuzu Etli Bayram Pilavı  

Tavsiye

 “Hayallerimin peşinden koştum...”

 “Hayallerimin peşinden koştum…”

 “Hayallerimin peşinden koştum…” İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi Öykü Tanrıverdi; Her …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir