Ana Sayfa » Mekânlar » Lezzetli Ve Görkemli İftar Sofraları Divan’da

Lezzetli Ve Görkemli İftar Sofraları Divan’da

divan-iftar-sofrasiDivan Otelleri ve Restoranları, Ramazan Ayı’na özel lezzetli ve görkemli iftar sofraları hazırlıyor. Divan Şefleri tarafından hazırlanan geleneksel ve modern tatlar, şık sunumlarıyla hem gözlere hem damaklara hitap ediyor.   

Taksim’in simgesi Divan İstanbul’da Ramazan ayı boyunca, fasıl ekibi eşliğinde açık büfede iftar lezzetleri sunuluyor. Ayrıca, Divan Pub’ın terasında döner, ızgara ve gözleme köşeleri de yer alıyor.

Şehrin buluşma noktası Divan İstanbul City’de, nefis iftar lezzetleri set menü olarak sunuluyor.

Anadolu yakasının gözde oteli Divan İstanbul Asia’da, farklı menü seçeneklerini tercih eden misafirler için alternatifler sunuluyor. Nazenin Restaurant’da, gruplara özel kişi başı 59 TL’den başlayarak sunulan set menülerin yanı sıra, dileyen misafirler için de Brasserie’de kişi başı 70 TL’ye iftara özel açık büfe yer alıyor. Marmara Denizi manzarası eşliğinde iftarını açmak isteyen gruplara özel olarak, Turkuaz Restaurant’da gruplara özel set menü seçenekleri ise, kişi başı 95 TL’den başlıyor. (Tüm fiyatlara KDV ve yerli içecek dahildir.) Güneşli’ye yeni bir soluk getiren Divan Suites İstanbul G Plus’ta, Ramazan ayı boyunca set menü alternatifleri bulunuyor. 25 kişi ve üzeri gruplar için ise, özel açık büfe hazırlanıyor.

Başkentin kalbinde yer alan Divan Ankara’da, iftar lezzetlerini içeren set menü kişi başı 54 TL.’ye sunuluyor. 24 kişiye kadar olan gruplar ise kış bahçesini tercih edebiliyorlar. Divan Ankara ayrıca, 3.000 kişiye kadar olan organizasyonlar için de catering hizmeti sunuyor. Masalsı atmosferiyle beğeni toplayan butik oteli Divan Çukurhan’ın içerisinde yer alan Çengelhan Brasserie’de ise, Ramazan’a özel iftar menüsü alternatifleri sunuluyor.

Eskişehir’in buluşma noktası Divan Express Eskişehir’de, Divan Pub’da açık büfe iftar lezzetleri misafirlerle buluşuyor. Çorlu’nun gözde iş oteli Divan Çorlu’da, barbekü ve döner büfesinin de yer aldığı zengin bir iftar lezzetleri büfesi yer alıyor. Kişi başı 69 TL olan bu menülerde, gruplara özel indirimler de sağlanıyor.

OKU ➤  Frambuazlı Trileçe

Divan Teras ve havuz başı seçeneklerinin bulunduğu Divan Bursa’da, iftar lezzetleri gruplara özel canlı fasıl müziği eşliğinde sunuluyor. Gruplara özel indirimlerin yer aldığı menülerde Divan’ın klasikleşmiş lezzetleri ve Ramazan’a özgü tatlar yer alıyor.

Bodrum’un şık butik oteli Divan Bodrum’da ise, Ramazan’a özel konaklama seçenekleri bulunuyor. Ramazan boyunca otelde 3 gece konaklama yapan misafirlerden 2 gece bedeli alınıyor.

Gaziantep’in gözde oteli Divan Gaziantep’te, grupların büyüklüğüne göre farklı salonlarda yemek düzenleniyor. Menüde ise Türk Mutfağı’nın geleneksel lezzetleri ve iftar tatlarının yanı sıra yöreye özgü lezzetler de sunuluyor. Divan Suites Gaziantep’te ise, Cafe Divan’ın açık ve kapalı alanlarında zengin içerikli bir iftar büfesi bulunuyor. Grupların büyüklüğüne göre farklı salon seçenekleri bulunan Divan Suites Gaziantep’in menüsünde yine, geleneksel Türk Mutfağı’nın yanı sıra yöresel lezzetlere de yer veriliyor.

Divan Brasserie Bebek ve Divan Pub Ataşehir’de, geleneksel ramazan tatlarından oluşan açık büfe iftar, ramazan süresince şık sunumlarla hazırlanıyor. Limitsiz meşrubat, çay ve kahve seçeneklerinin eşlik ettiği zengin çeşitleriyle bu büfenin kişi başı fiyatı Divan Pub Ataşehir’de 55 TL, Divan Brasserie Bebek’te ise 90 TL.

Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Brasserie Kalamış ve Divan Pub Erenköy’de ise, her güne özel farklı bir set menü sunuluyor. Misafirler set menülerde ana yemek seçimi yapabiliyorlar. Kişi başı 80 TL olan bu menüye, limitsiz meşrubat, Osmanlı şerbet çeşitleri, çay ve kahve seçenekleri de dahil.

Divan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde, geleneksel Türk yemeklerinin sunulduğu ve zengin iftariyeliklerin yer aldığı seçmeli set menüler sunuluyor. Menülerin kişi başı fiyatı 80 TL.

Rahmi M.Koç Müzesi içerisinde yer alan Halat by Divan’da, her güne özel farklı bir set menü hazırlandı. Set menünün kişi başı fiyatı ise 105 TL.

OKU ➤  ORUÇ TUTARKEN BAŞ AĞRISINDAN KORUNMANIN YOLLARI

Tavsiye

 “Hayallerimin peşinden koştum...”

 “Hayallerimin peşinden koştum…”

 “Hayallerimin peşinden koştum…” İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi Öykü Tanrıverdi; Her …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir