Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Kıymalı ve Pirinçli Semizotu

by Yemek Zevki Editör
01 Temmuz 2015
in Tarifler
463 30
0
Kıymalı ve Pirinçli Semizotu
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kiymali_ve_pirincli_semizotu_yemek_zevkiKıymalı ve Pirinçli Semizotu İçin Malzemeler:

1 kilo semizotu

2 adet soğan

1 çorba kaşığı tereyağı

100 gram koyun kıyması

2 çorba kaşığı salça

Yarım çay bardağı pirinç

Tuz, karabiber

(4 Kişilik)

Hazırlanışı:

Semizotlarını birkaç yıkayıp süzdükten sonra kayna suda haşlayın. Süzüp akan soğuk suyun altında süzün. İrice doğrayın.

Pirinci yıkayıp süzün.

Kıyılmış soğanları tereyağında hafifçe kavurun. Kıymayı ekleyin. 10 dakika daha kavurduktan sonra semizotunu ilave edin. Salçayı bir bardak sıcak suda incelttikten sonra tencereye dökün. Birkaç taşım kaynayınca pirinci, tuzu ve karabiberi ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın. Orta ateşte 15 dakika pişirdikten sonra ocaktan alın.

Tags: iftarKıymalıKıymalı ve Pirinçli SemizotuKıymalı ve Pirinçli Semizotu HazırlanışıKıymalı ve Pirinçli Semizotu MalzemelerKıymalı ve Pirinçli Semizotu Tarifiramazanyemekyemek zevki
Previous Post

Salçalı ve Domatesli Biftek

Next Post

Karpuzlu ve Fesleğenli İçecek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Karpuzlu ve Fesleğenli İçecek

Karpuzlu ve Fesleğenli İçecek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki