Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Kestaneli Kup

Kestaneli Kup

Puan ver

kestaneli-kup-yemek-zevkiKestaneli Kup İçin Malzemeler

4-5 adet bütün kestane şekeri

100 gram kremşanti

Çikolata Sosu

 (1 Kişilik)

Kestaneli Kup Hazırlanışı

Kup kabının tabanına kremşantinin yarısını koyun. Üzerine kestane şekerinin tamamını yerleştirdikten sonra bunun üzerine de kremşantinin geri kalan kısmı koyarak en üst kısmına arzu ettiğiniz miktarda çikolata sosu sıkarak servis edin.

OKU ➤  Frambuazlı Trileçe

Tavsiye

 “Hayallerimin peşinden koştum...”

 “Hayallerimin peşinden koştum…”

Puan ver  “Hayallerimin peşinden koştum…” İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi Öykü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz