Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Çeltik Kebabı

Çeltik Kebabı

celtik-kebabi-yemek-zevkiÇeltik Kebabı İçin Malzemeler

400 gram patates

200 gram süzme yoğurt

200 gram pişmiş döner eti

200 gram domates

50 gram tereyağı

200 gram sıvı yağ

(2 Kişilik)

Çeltik Kebabı Hazırlanışı

Patateslerin tamamını kibrit çöpü şeklinde doğrayın. Sıvı yağ içerisinde çıtır kıvamına gelinceye kadar kızartın. Servis tabağına alarak üzerine yoğurt dökün. Üzeri kapanacak şekilde dönerleri serin. Başka bir tarafta kısık ateşte domatesler közleyerek kabuğunu soyun. Ezerek sos haline getirin ve dönerlerin üzerine dökerek servis edin.

OKU ➤  Carte d’Or’dan 3 Yeni Lezzet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir