Ana Sayfa » Tarifler » Kayısı Tatlısı
Kayısı Tatlısı

Kayısı Tatlısı

Bolluk ve bereket dolu sofralarınız olsun…

Bu yılın iftar davetlerimde soğuk çorbalar, hafif ana yemekler, mevsimin meyvelerinden kompostolar ve tatlılar eşlik edecek.

Kayısı Tatlısı

(4 Kişilik)

 

Kayısı Tatlısı Malzemeler:

12 adet kayısı (olgun ve sert olanı)

1 parça loğusa şekeri (ceviz büyüklüğünde)

1 adet çubuk tarçın

2 yemek kaşığı toz şeker

2 su bardağı su

Kayısı Tatlısı

Hazırlanışı:

Kayısıları yıkayıp süzdükten sona tencereye aktarın. Suyu, loğusa şekerini, çubuk tarçını ve şekeri serpin. Orta ateşte, 20 dakika pişirin. Ocaktan alın, soğuyunca servis yapın.

OKU ➤  Kuzu Etli Enginar

Tavsiye

Hardal Tohumlu Pirinç Salatası

Prodüksiyon: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 4 kahve fincanı pirinç (Tercihen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir