Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tavuk Yemekleri

Isırganlı Tavuk Güveci

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Tavuk Yemekleri
468 25
0
Isırganlı Tavuk Güveci

Isırganlı Tavuk Güveci

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Isırganlı Tavuk Güveci

Malzemeler

4 adet 2’ye ayrılmış tavuk kalça

4 adet küçük boy güveç

250 gram mantar

1 demet ısırgan otu

1 adet orta boy soğan

1 çorba kaşığı silme salça

Yeteri kadar tuz

Yarım su bardağı kaşar rendesi

Isırganlı Tavuk Güveci Tarifi:

Derilerini temizleyip ikiye ayırdığınız tavuk kalçalarını öncelikle yağsız bir tavada arkalı – önlü pembeleşinceye kadar kızartın. Tavukları tavadan alıp bir tencereye aktarın. Tavadaki yağda soğanları soteleyin, salçayı ekleyip sotelemeye devam edin. Karışımı tenceredeki tavukların üzerine dökün. 2’ye ve 3’e ayırdığınız, bol suda yıkayıp süzdüğünüz ısırganları ve tuzu katıp, kısık ateşte kendi suyu ile pişirmeye bırakın. Pişen yemeği küçük güveç kaplarına alıp, üzerine rende kaşar serpin. Bu şekilde 200 dereceye ayarlı bir fırında üzerleri pembeleşinceye kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin.

Previous Post

Keçi Peynirli Patlıcan

Next Post

Körili Balık Çorba

Yemek Zevki Editör

Next Post
Körili Balık Çorba

Körili Balık Çorba

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki