Pirinçli Elma Dolması

Pirinçli Elma Dolması

Tarif: Turizm ve Gastronomi Profesyonelleri Derneği / Niğde Gastronomi / Bahar Şahin Öke (6 Kişilik)  Malzemeler: 6 adet orta boy Niğde elması 1 çay bardağı pirinç 1/2 çay bardağı kıyma 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 kaşık toz şeker Tuz Hazırlanışı: Elmaların kabuklarını soyun. Şekilleri bozulmadan sap...

Pancar Suyunda Sebzeli Makarna

Pancar Suyunda Sebzeli Makarna

Fotoğraf: Hande GÖKSAN Yapım: İnci BAK Yapım Asistanı: Büşra GÖZÜAÇIK (4 Kişilik) Malzemeler: 1 paket burgu makarna 1 adet orta boy pancar 1 kase Brüksel lahanası 1 küçük kase ufalanmış lor 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz Hazırlanışı: Pancarı kabuğuyla birlikte...

Cevizli Elma Dolması

Cevizli Elma Dolması

Tarif: Turizm ve Gastronomi Profesyonelleri Derneği / Niğde Gastronomi / Bahar Şahin Öke (8 Kişilik) Malzemeler: 8 adet Niğde elması 1 bardak ceviz içi 1 tatlı kaşığı tarçın 1 bardak toz şeker 2 bardak su Kaymak Hazırlanışı: Elmaların kabuklarını soyup, sap kısmından çay kaşığının yardımıyla iyice...

Page 54 of 1209 1 53 54 55 1.209

Follow & Subscribe

Instagram