Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Pratik Yemekler

Hardallı ve Peynirli Patlıcan Taratoru

by Yemek Zevki Editör
09 Ocak 2015
in Pratik Yemekler
463 30
0
Hardallı ve Peynirli Patlıcan Taratoru
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tarator

 

Hardallı ve Peynirli Patlıcan Taratoru Malzemeler:

1 kilo bostan patlıcanı

200 gram Ezine peyniri

Yarım limonun suyu

1 çorba kaşığı hardal

3 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz, taze çekilmiş karabiber

 

Hardallı ve Peynirli Patlıcan Taratoru Hazırlanışı:

Patlıcanları közleyip limon suyu eklenmiş soğuk suyun içinde 5 dakika kadar bekletin.

Patlıcanları limonlu suyun içinden alıp kağıt bir havlu ile kurulayın ve çatalla ezin. Rendelenmiş beyaz peyniri ve hardalı da patlıcana ekleyin. İyice karıştırın. Damak tadınıza göre tuzunu ve taze çekilmiş karabiberini ilave ederek tatlandırın.

Tags: Hardallı ve Peynirli Patlıcan TaratoruHardallı ve Peynirli Patlıcan Taratoru HazırlanışıHardallı ve Peynirli Patlıcan Taratoru MalzemelerHardallı ve Peynirli Patlıcan Taratoru Tarifi
Previous Post

Zonguldak’ta “lezzetli” bir  turizm atağı…

Next Post

Girit Kabağı Salatası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Girit Kabağı Salatası

Girit Kabağı Salatası

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki