Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 79)

Haber Turu

Mangal yapmanın pratik ve lezzetli yolu: Knorr Mangal Harcı

Mangalda pişirilen etlerin lezzetini artırmak isteyenlerin hayatını Knorr Mangal Harcı kolaylaştırıyor. Knorr mangal harcı ile açık havada mangal yapmak artık daha pratik ve keyifli. Mangal yapılacak etin lezzetini artırmak için gereken ve saatler süren marine işlemi nedeniyle mangal yapmayı zahmetli bulanların imdadına Knorr Mangal Harcı yetişiyor. Sadece yağ ve su katarak hazırlanabilen Knorr Mangal Harcı, eti farklı baharatlarla harmanlamak, marine …

Devamını oku »

Tam da aradığınız lezzet desek; Maille Siyah Hardal

Dünyanın gözde hardal markası Maille’ın en premium ürünü siyah hardal. Maille Siyah Hardal, balzamik sirkesinin keskin aroması ve balın tatlı dokunuşuyla sofralarınıza gurme bir lezzet sunuyor. Maille hardallarının premium ürünü olan siyah hardal, özel Fransız tarifini İtalya’nın Modena bölgesindeki meşhur balzamik sirkesi ve balın karışımı ile harmanlıyor. Tam bir hardal sever olsanız da, çok kullanmasanız da bu lezzet kendini size …

Devamını oku »

Tarçınlı Kayısı Kompostosu

Malzemeler: 1,5 litre su 1 su bardağı toz şeker 500 gram taze kayısı 1 adet çubuk tarçın 1 adet limonun suyu Hazırlanışı: Suyu, şekeri ve tarçını tencerede 10 dakika kaynatın. Yıkayıp süzdüğünüz taze kayısıları ve tarçın çubuğunu ekleyin. 10 dakika daha orta ateşte kaynatın. Ocaktan almaya birkaç dakika kala da limon suyunu ilave edin. Soğutup servise hazır edin.

Devamını oku »

Vegeta İle Kendi Mutfağınızın Şefi Olabilirsiniz!

Vegeta çeşni çeşitleri, doğal taze sebze, baharat ve otları büyük bir ustalıkla harmanlıyor. Yemeklerinize katacağınız bir tutam Vegeta ile herkes size tariflerinizin sırrını soracak. Uzun yıllar Akdeniz mutfağının meşhur şeflerinin sırrı olan Vegeta çeşni ile siz de mutfağınızın şefi olabilirsiniz. Bahçeden gelen taptaze aromasıyla Vegeta, yemeklerinize lezzetli bir dokunuş katıyor. Et, balık ve sebze yemeklerinizde kullanabileceğiniz Vegeta ile bambaşka bir …

Devamını oku »

Tarihi Pideci’den Osmanlı Usulü Ramazan Pidesi

Tarihi Fatih Karadeniz Pidecisi’nin usta elleri, geleneksel Osmanlı Ramazan pidesinin şifrelerini çözdü. İftar sofralarının olmazsa olmazları arasında yer alan Ramazan pidesi, Fatih Karadeniz Pidecisi’ne özgü mayalama tekniği kullanılarak Ramazan ayında pide severlere lezzet şöleni yaşatıyor. Usta eller tarafından şekillendirilen geleneksel Osmanlı Ramazan pidesinin lezzet tarifi ise; mayası, üzerine sürülen çörek otlu sosu ve taş fırında odun ateşi ile pişirilmesi.  

Devamını oku »

Yuva’dan iftar ve sahura özel farklı lezzetlerbir tık’la sosyal medyada 

“Abartmıyoruz, çok kabartıyoruz” mottosuyla binbir çeşit hamur işi ve ekmeğin lezzet ve sağlıkla hazırlanmasını sağlayan Yuva, Ramazan boyunca ‘facebook, twitter ve instagram’ üzerinden her güne özel iftar ve sahur mönüsü sunuyor. Beslenme Uzmanı Diyetisyen Banu Topalakçı tarafından hazırlanan bu özel mönülerin yanı sıra kuruyemişli meyveli ekmekten tam tahıllı lavaşa,  İtalyan lezzeti Bruschetta’dan vişneli puflara kadar pek çok özel tarifi evde …

Devamını oku »

Koska Tahin Pekmez İle Sahur Sofralarınızı Tatlandırın

Yüzyılın geleneksel tadı Koska’nın vitamin deposu tahin-pekmez karışımı ramazan boyunca sofralarınızı tatlandırıyor. Beynin tek enerji kaynağı şekeri doğal yollardan almanızı sağlayan pekmez ile kalsiyum açısından oldukça zengin olan tahin ramazan boyunca 7’de 70’e herkesin tek enerji kaynağı. Koska’nın geleneksel yapısını koruyarak modern ve yenilikçi yaklaşımıyla sunduğu tahin-pekmez karışımı Ramazan’da sahur sofralarınızın vazgeçilmezi oluyor. Gün içinde yaklaşık 16 saati bulan açlık …

Devamını oku »

Profilo’dan Mutfaklara Güçlü, Hızlı, Pratik Bir Yardımcı

Profilo Ev Aletleri’nin Küçük Ev Aletleri dünyasındaki yenilikleri bitmiyor. Profilo’nun yepyeni ürünü MKS4820B Hazneli Mikser seti  hayatı daha da kolaylaştırmak için geliştirildi.  Döner çelik hazneli, güçlü ve pratik Profilo MKS4820B Mikser seti ile pek çok hamur işini kolayca yapacaksınız. “Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, motor gücünü 400 Watt’a çıkardığı …

Devamını oku »

Gaggenau’dan Yemek Kokularını Tezgâh Altına Çeken Gömme Aspiratörler  

Gaggenau, modern mutfak ve daire tasarımlarının olmazsa olmazı mutfak havalandırma çözümlerine son derece yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. Gaggenau 200 ve 400 serisi Vario gömme aspiratörler, yemek kokuları, buharı ve dumanını yukarı doğru değil de, tezgâh içine doğru çekerek etkin bir çözüm sunuyor. Geleneksel yöntemlere göre son derece etkili olan bu yöntem, aynı zamanda sessiz oluşuyla da büyük konfor sağlıyor. Lüks …

Devamını oku »

Döner Stop, Fast Food Sektörüne Hızlı Giriyor

Döner Stop, farklı lezzetleri ve özgün konseptiyle fast food sektörüne girdi. Marka, deneyimli ekibi ile kalite, hijyen ve standardizasyon konusunda da sektörde fark oluşturmayı hedefliyor. CZK Lokantacılık İşletmeleri A.Ş. Kurucusu Can Köseoğlu, “Döneri yurtiçinde ve yurtdışında markalaştıracak, uluslararası bir restoran zinciri oluşturacağız” dedi. Döner Stop, farklı konsepti ve deneyimli ekibiyle fast food sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Mart ayından bu …

Devamını oku »