Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 62)

Haber Turu

Chobani’den Amerika’daki Yeni Girişimciler İçin “Chobani Gıda Kuluçkası”

Chobani, yeni projesi “Gıda Kuluçkası” ile Amerika’da, doğal ve erişilebilir gıdalara odaklanan şirketlere yatırım yaparak ölçeklenmelerine yardımcı olacak. Amerika’nın ünlü yoğurt markası Chobani, türünün tek örneği olan ve yeni gıda girişimcilerine yatırım yaparak destekleyecek Chobani Gıda Kuluçkası (Chobani Food Incubator) programını duyurdu. Program; Chobani’nin yalnızca doğal malzemelerle hazırlanan, yarının gıda endüstrisini olumlu biçimlendirecek, lezzetli, besleyici ve erişilebilir gıdaya olan inancından …

Devamını oku »

Pakmaya’dan Bitkisel Sıvı Krem Şanti

Pastacılık alanındaki ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken Pakmaya, krem şanti kategorisine yeni bir ürün ekledi. Bitkisel Sıvı Krem Şanti adı verilen ürün şekerli ve şekersiz olmak üzere iki ayrı seçenek ile piyasaya sunuluyor. Şekerli olarak tüketicilerin beğenisine sunulan Pakmaya Bitkisel Sıvı krem Şanti, lezzetli olmasının yanı sıra pastacılık ürünlerinde, tatlılarda, meyve salatalarında kullanılabiliyor. Pasta sıvama, süsleme ve dolgu kreması olarak değerlendirilebilen …

Devamını oku »

Pakmaya’dan Yepyeni 2 Ürün

Çikolatalı ve vanilyalı olmak üzere iki yeni pasta kreması çıkaran Pakmaya, süsleme ve dekorasyon alanında da iddiasını sürdürüyor. ‘Pişirme Yardımcıları” kategorisine iki yıl önce başarılı bir giriş yapan Pakmaya geliştirdiği yeni ürünlerle tüketiciyle buluşmaya devam ediyor. Ürün yelpazesini sürekli geliştiren Pakmaya, çikolatalı ve vanilyalı pasta kremaları ile süsleme ve dekorasyon uygulamaları alanında da ideal bir lezzet geliştirdi. Pişirme yardımcıları ürünleri …

Devamını oku »

Mondelez International Türkiye’deki Fabrikasına 24 Milyon Dolar Yatırım Yapıyor

Dünyanın önde gelen çikolata, bisküvi, sakız ve şekerleme şirketi Mondelez International bugün Gebze Fabrikasına kapasite arttırımı için 24 milyon dolar yatırım yapacağını açıkladı. Söz konusu yatırım, şirketin küresel şekerleme işinin büyümesine katkı sağlayacak. Sakız, şeker ve çikolata kategorilerinde First, Falım, Şıpsevdi, Kent, Olips, Missbon, Jelibon, Tofita ve Topitop gibi sevilen yerel markaların ve küresel bir marka olan Milka‘nın üretimi Mondelez …

Devamını oku »

McD Café’den İçinizi Isıtıcak Lezzetler

Hızlı servis sektörünün lider markası McDonald’s’ın 20’ye yakın restoranında hizmet veren McD Café’ler, soğuk kış aylarına yepyeni içeceklerle giriyor. Chai Tea Latte, Hindistan Cevizli Latte ve Zencefilli Mocha kış günlerinin vazgeçilmez sıcacık lezzetleri olacak. McDonalds’ın kahve zinciri McD Café, birbirinden lezzetli kahve seçeneklerine yenilerini ekledi. Chai Tea Latte, Hindistan Cevizli Latte ve Zencefilli Mocha, McD Café severleriyle buluşuyor. Süt, espresso …

Devamını oku »

Osmanlı’dan Günümüze Çikolatanın Lezzetli Tarihi Kitap Oldu

Türkiye’nin ilk çikolata tarihi kitabı ‘ÇUKULATA: Çikolatanın Yerli Tarihi’, Pera Palace Hotel’de düzenlenen tanıtım gecesiyle kamuoyuna tanıtıldı. Kitap, Nestlé’nin desteğiyle Yapı Kredi Yayınları’ndan okuyucularla buluşmaya hazırlanıyor. Çikolatanın ilk ortaya çıkışı, tahminen MÖ 1500’lere, Meksika Körfezi kıyısında yaşayan halklara dayanıyor. Avrupa’nın eline geçmeden önce çikolata, Güney ve Orta Amerika halkları tarafından yüzyıllardır balla ve çeşitli baharatlarla karıştırılarak soğuk ya da sıcak …

Devamını oku »

Simit Sarayı Lezzetleri Artık New York’ta

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı, hazırlıklarını titizlikle sürdürdüğü New York 5. Cadde mağazasını hizmete sundu. Simit Sarayı, New York 5. Cadde’de 30 personel ile hizmet veriyor. New York mağazasının açılışından büyük mutluluk duyduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “Yıllardır hayalini kurduğumuz New York mağazamızın açılışını da sonunda gerçekleştirdik ve lezzetlerimizi Amerika’ya …

Devamını oku »

Aralık Soğuklarında İnat Cinnamon Hazelnut Mocha

Lezzetli anların vazgeçilmez markası Özsüt, Aralık ayında kahve tutkunlarını baştan çıkaracak bir teklif sunuyor. Kış aylarının vazgeçilmezi tarçın, soğuk havalarda inat özenle seçilmiş fındıklar, Varlhona çikolatası ve espresso ile bir araya geliyor ve herkesin içini ısıtıyor. Özsüt’ün kış lezzetlerinden Cinnamon Hazelnut Mocha, güne zinde başlamak ya da yorgunluğunu atmak isteyen kahve tutkunlarının Aralık ayındaki tercihi oluyor. İnsanlık tarihinin en eski …

Devamını oku »

En Güzel Balıklar Fishy Tavada Pişer

Balık sezonunun açıldığı bu günlerde Emsan, özel olarak tasarladığı ‘Fishy Tava’ ile balık pişirmeyi keyfe dönüştürüyor. Fishy Tava’nın özel yanmaz yapışmaz yüzeyi, ergonomik kilitlenebilir sap tasarımı ve çift taraflı kullanımı ile tadı damaklarda kalacak balıklar kolayca pişecek. Emsan Fishy Tava, özel tasarımıyla çift yönlü kullanım imkânı sunarken, pratiklik açısından devrim oluşturuyor. Balıkları tavaya dizdikten sonra şeklini koruyarak tersini çevirme imkanı …

Devamını oku »

Tandır’ın En Farklı, En Lezzetli Adresi: Tandır Candır

Tandır Candır, Anadolu’nun geleneksel mirasları arasında yer alan tandırı, farklı konsepti ve özel lezzetiyle Ataşehir’de İstanbullularla buluşturuyor. Alışılagelmiş et restoranlarının aksine tandırı fast food ile buluşturan Tandır Candır, şehir hayatının yoğun temposu içerisinde kısıtlı zamanı olan İstanbullulara eşsiz bir ‘Tandır’ ziyafeti vaat ediyor. Kendine Özgü Teknikle 8 Saatte Pişiriliyor Tandır Candır, tandırı yeniden yorumladığı adresinde lezzet avcılarını buluşturuyor, 8 saatte …

Devamını oku »