Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 60)

Haber Turu

Sağlık Ve Lezzet Bitez Tencerede Buluşuyor

Yemeğin lezzetini tarifi ve ölçüsü kadar pişirilen tencere de belirler. İyi yemeğin sırrının iyi tencereden geçtiğini bilen Emsan, Bitez Tencere Seti ile sağlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Mutfakta büyük bir özenle hazırlanan yemeklerin sunumu kadar lezzeti de önem taşıyor. Tarifler ne kadar kusursuz olursa olsun kötü tencerede yapılan yemekler iyi sonuç vermiyor. Yemeği doğru tencerede ve doğru pişirme yöntemiyle …

Devamını oku »

Ekmek Ve Hamur İşlerinde Sağlık Ve Lezzetin Yolu Yuva’dan Geçiyor

‘Abartmıyoruz, çok kabartıyoruz’ mottosuyla yaş ve kuru maya çeşitlerini tüketicilerle buluşturan Yuva, gluten içermeyen maya ürünleriyle çölyaklılarında mutfakta vazgeçilmesi olmaya devam ediyor. Poğaça, simit, börek, çörek, açma ve ekmek yapımında kullanılan Yuva ürünleri, yaş  ve kuru maya çeşitleri ile hamur işlerinde kolayca ve her seferinde aynı kaliteli  sonuca ulaşma garantisi sağlıyor. ‘Abartmıyoruz, çok kabartıyoruz’ mottosuyla evinde ekmek ve hamurişi yapmak …

Devamını oku »

BENEO HiE’da Kan Şekerinin Düzenlenmesini Mercek Altına Alıyor

Büyük önem arz eden “Az Olanın Gücü” konusuyla BENEO, bu yıl Amsterdam’da düzenlenen HiE Fuarında özellikle kan şekeri değerlerinin dengelenmesine odaklanıyor. Şirket, yiyecek ve içeceklerin kandaki glikoz tepkisini BENEO bileşenlerinin nasıl yavaşlatabileceğini ve dolayısıyla  sağlıklı yaşama katkısını gösteriyor. Kan şekerinin düzenlenmesinin yanı sıra BENEO, glütensiz ürünlere dair çözümlerini de sahneye çıkarıyor. Diyabet, obezite gibi bulaşıcı olmayan hastalık vakalarının artması, yüksek …

Devamını oku »

Emsan’dan Yepyeni Ürün: Pıtırcık Çay Saati Takımı

Her geçen gün ürün gamına bir yenisini ekleyen Emsan, kadınların her anında yanında olmaya devam ediyor. Birbirinden lezzetli börek, kek ve pastalar ile zenginleşen beş çayı sofralarınız Emsan Pıtırcık Çay Saati Takımı ile keyfe dönüşecek. Kadınları bir araya getiren en keyifli aktivitelerden biri de beş çayı. Çayın yanına kek ve pastaların hazırlandığı, sevdiklerinizle koyu bir sohbete daldığınız çay saatinizi renkli …

Devamını oku »

İyi Tasarım Ödülü Anavarza Bal’ın

“Herkes İçin Tasarım Farkındalığı” sloganıyla en iyi endüstriyel tasarımları ödüllendiren Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri 2014, 28 Kasım günü gerçekleştirilen törenle ödüllerini dağıttı. Türkiye’nin en iyi ambalajlarının katıldığı yarışmada Anavarza Bal, yenilikçi kavanoz tasarımıyla Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri 2014’te Ambalaj ve Hızlı Tüketim Ürünleri kategorisinde ‘İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. Tasarım alanında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Design Turkey 2014 …

Devamını oku »

Türkiye’de İlk; Protein Almak İsteyenlere Özel 2K Pide

Karadeniz’in damak tadını yurtiçi ve yurt dışından birçok lezzet tutkunuyla tanıştıran Fatih Karadeniz Pidecisi, 57 yılı aşkın tecrübesi ile müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor. Tarihi pidecinin birbirinden lezzetli kavurmalı ve kuşbaşılı pideleri, kış aylarında doğal yoldan protein almak isteyenlere özel, 2K Pide ismi ile yarısı kavurmalı yarısı kuşbaşılı olarak aynı pidede buluşturuluyor. Besin değerleri bakımından tam bir protein deposu olan kavurmalı …

Devamını oku »

Lezzetin Ustası Pakmaya Annelerimizin Muhallebisini Sofralarımıza Getiriyor

Pakmaya çocukluğumuzda annelerimizin yaptığı ve severek yediğimiz muhallebiyi, aynı lezzette tüketicilerin beğenisine sunuyor. Pakmaya Türk tatlıları kategorisinde tatlı severlere yeni lezzetler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar damla sakızlı muhallebi, sütlaç, keşkül, supangle, tavuk göğsü ve aşure gibi geleneksel Türk tatlılarını tüketici ile buluşturan Pakmaya şimdi de çocukluğumuzdan beri severek yediğimiz muhallebiyi tüketicilerin beğenisine sunuyor. Çocukluğumuzda annelerimizin yaptığı ve tadı hâlâ …

Devamını oku »

Pakmaya’dan Pratik ve Lezzetli İrmik Tatlısı

Türk tatlılarının geleneksel tatlarını tüketici ile buluşturan Pakmaya bu kategoriye yeni bir ürün ekliyor. Bugüne dek damla sakızlı muhallebi, sütlaç, keşkül, supangle, tavuk göğsü ve aşure gibi , Türk tatlılarını sunan Pakmaya şimdi bir adım daha atıyor.  Genellikle yapılması zor olan irmik tatlısı artık Pakmaya markasıyla,  pratik, hafif ve lezzetli bir tatlı olarak rafları süsleyecek. 27 Kasım 2014, Türk tatlıları …

Devamını oku »

De’Longhi Grup, Omnivore Food Festivali’nde Yerini Alıyor

Dünyanın ilk gezici yemek festivali Omnivore Food Festival, dünyaca ünlü şefleri ve Türk şefleri bu etkinlikte buluşturuyor. De’Longhi Grup, Omnivore Food Festivali’ne dünyanın bir numaralı kahve makine markası De’Longhi ve dünyanın bir numaralı gıda hazırlama markası Kenwood ile sponsor oluyor. Omnivore Food Festivali, 27-29 Kasım 2014 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek. Dünyaca ünlü şefler ile Türk şeflerini bir araya getiren dünyanın …

Devamını oku »

Barilla, Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde

Dünyanın önde gelen İtalyan gıda şirketi Barilla, 27-28 Kasım 2014 tarihlerinde turizm sektörünün profesyonelleri ile buluşacak. Turizm sektörünün yatırımcı ve yöneticileri başta olmak üzere seyahat endüstrisine kadar yüzlerce profesyonelin sektörü geleceğini masaya yatıracağı Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde Barilla yeni projelerini tanıtıp, İtalyan şefleriyle şov yapacak. Barilla, 27-28 Kasım tarihlerinde turizm sektörünün duayenlerini dördüncü kez bir araya getirecek Antalya Uluslararası Resort …

Devamını oku »
Deneme bonusu