Sıcak yaz günlerinde hem formunu korumak hem de serinlemek isteyenler için Activia yepyeni bir lezzet sunuyor. İçeriğinde bulunan probiyotikler sayesinde sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olan Activia Ayran, yüzde 1 yağ oranıyla lezzeti ve sağlığı bir araya getiriyor. Sağlıklı beslenmenin ve formda kalmanın bir parçası olarak, fiziksel aktivitelerin ve hareketli yaşam tarzının yanı sıra düzenli bir sindirim sistemi de oldukça önemli. …
Devamını oku »Haber Turu
E.C.A. Titiz ile Temizliğe Açık Olun
E.C.A., teknoloji ve estetiği buluşturduğu panel radyatörlerinde yeni satışa sunduğu ‘Titiz’ teknolojisi ile fark oluşturuyor. Panel radyatörlerde standart bir özellik olarak sunulan E.C.A. Titiz’in kolay açılıp kapanabilen kapağı sayesinde radyatör içlerinin temizliği artık sorun olmaktan çıkıyor. Toz tutmayı zorlaştıran yapısı ise daha iyi hava akışı sağlayarak hijyenik ve sağlıklı bir ortam oluşmasını sağlıyor. Elginkan Topluluğu çatısı altında 30 yılı aşkın …
Devamını oku »En Tatlı Bayramlar İçin ”Vakko Chocolate”
Türkiye’de kendi ismiyle çikolata üreten tek moda markası olan Vakko; en lezzetli çikolataları Vakko’ya özel sunumları ile hazırlıyor. Dünyanın en iyi İsviçre çikolatası esas alınarak hazırlanan ve tüm özel günler için en iyi hediye seçenekleri arasında yer alan Vakko Chocolate; Ramazan Bayramı’nı, benzersiz lezzetleri ve şık sunumları ile karşılıyor. Artık bir klasik haline gelen Superfine ve Extrafine’in yanı sıra Vakko …
Devamını oku »Sırma’dan Ramazan Sofralarınızı Taçlandıracak Litrelik Meyveli Maden Suyu
Maden suyu denilince öncü markası Sırma, meyveli maden suyu lezzetini litrelik şişelere taşıyor. Limon, mandalina ve şeftali çeşitleri ile Sırma meyveli maden suları Ramazan ayında iftardan sahura tüm sofralara serinlik getirecek. Meyvelerden gelen doğal lezzeti, mineral kaynağı maden suyu ile birleştiren Sırma yeni 1 litrelik şişeleri ile yaza damgasını vuracak. Maden suyu sektörünün lider markası Sırma; güven ve keyifle içilecek …
Devamını oku »Franke İle Mutfağın Pratik Yardımcıları Ramazan’da Yanı Başınızda
Dünyanın en büyük eviye, armatür ve ankastre cihaz üreticilerinden Franke, mutfakların olmazsa olmaz pratik yardımcısı ankastre mikrodalgalar konusunda da uzmanlığını yeni modelleriyle bir kez daha kanıtlıyor. Izgara özelliği ile farklı bir kullanım sunan Franke elektronik mikrodalgalar Ramazan ayında hafif iftar sofralarını hızlı kurmanın avantajını sunuyor. Bu özelliği ile ön plana çıkan modellerden olan, FMW 250 GL G XS kodlu yeni …
Devamını oku »Yemek Bloggerlarından Kipa Yöresel Lezzetler Festivali’ne Tam Not
İzmir’in ünlü yemek bloggarları, Kipa’nın 3. Yöresel Lezzetler Festivali’nin tanıtım etkinliğinde buluştu. Mantıdan şalgam suyuna, künefeden turşuya farklı lezzetleri tadan bloggerlar, Kipa sayesinde Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait lezzetlere rahatlıkla ulaşabildiklerini söyledi. Önde gelen perakende zinciri Kipa’nın, Türkiye’nin pek çok farklı yöresine ait lezzetleri müşterilerinin beğenisine sunduğu ve artık gelenekselleşen Yöresel Lezzetler Festivali, İzmir’in ünlü yemek blogglarlarını bir araya getirdi. 5-14 …
Devamını oku »Bodrum, Pioppo Gelato’yla Serinleyecek
Ev yapımı İtalyan dondurmaları ve tatlılarıyla sevenlerine lezzet şöleni yaşatan, ünlülerin uğrak noktası Pioppo Gelato Bodrum’da sezonu açtı. Yalıkavak Palmarina Yat Limanı’nın gözde mekanı, yenilenen muhteşem tatları ve 40 çeşit özel dondurmasıyla bu yaz da serinlemek isteyenlerin favori adresi olacak. İtalyan şeflerin elinden muhteşem dondurmalar, taptaze meyvelerden buz gibi sorbeler, Tiramisu’dan Profiterol’e, Waffle’dan Cheesecake’e, İtalyan yorumuyla leziz tatlılar Yalıkavak Palmarina’nın …
Devamını oku »Her Mevsim Sevilen Tat Balık
Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülke olan Türkiye’de 1922 yılından bu yana balıkçılık yapan Kocaman Balıkçılık, her mevsim gönül rahatlığıyla yenilebilecek en garantili gıdanın balık olduğunu belirtiyor ve herkesi yaz-kış balık yemeğe davet ediyor. Üç kuşaktır balıkçılık yapan Bandırmalı Kocaman Balıkçılık, üç tarafı denizlerle çevrili Türkiye’de balığın, tavuk ve kırmızı et kadar rahat tüketebileceğini vurguluyor. Besin değerleri açısından da oldukça …
Devamını oku »Bolulu Hasan Usta’dan Güllaç Keyfi
Geleneksel tatlıların ustası Bolulu Hasan Usta, güllaç severlere bol malzemeli bir deneyim sunuyor. Gaziantep’ten gelen boz Antep fıstığı ve bol sütle zenginleşen Bolulu Hasan Usta’nın güllacı iftar sofralarına lezzet katmaya hazırlanıyor. Hafif ve midede ağırlık hissi oluşturmaması sebebiyle özellikle Ramazan Ayı’nda tercih edilen güllaç, Osmanlı saray mutfağının gözde tatlılarından biri. Bolulu Hasan Usta, 33 yıldır günlük olarak kendi çiftliklerinden topladığı …
Devamını oku »Geleneksel Ramazan Lezzetleri Günaydın’da
Yıllardır süregelen uzmanlığı ile etseverlerin ilk tercihi olan Günaydın, Ramazan ayına özel iftar menüleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Nesilden nesile aktarılan, Anadolu’nun kültürel mirası geleneksel lezzetler, bu Ramazan’da Günaydın Kebap Restoranları ve Köfte&Döner Şubeleri eşsiz sunumu ile iftar sofralarını renklendiriyor. Antep peyniri, pastırma, hurma, zeytin, petek bal, kaymak gibi iştah açıcı iftariyeliklerle başlayan menü birbirinden lezzetli çorbalar ile devam ediyor. Haşlama …
Devamını oku »