Ana Sayfa » Haber Turu (sayfa 134)

Haber Turu

Teremyağ’dan bir ilk daha: “Teremyağ Gurme Kaymaklı”

Tereyağı lezzetini %100 bitkisel yağların sağlığı ve hafifliğiyle buluşturan Teremyağ, yine bir ilke imza atıyor. Benzersiz Teremyağ lezzetini sütün en nefis hali kaymak ile birleştiriyor. Piyasaya çıktığı ilk andan beri pazarın en yenilikçi markası olan Teremyağ, ailenin yeni üyesi “Teremyağ Gurme Kaymaklı” ile mutfaklarında en lezzetliyi arayanların favorisi olacak. Geniş kullanım alanı ile öne çıkan “Teremyağ Gurme Kaymaklı” kahvaltılarda, yemeklerde …

Devamını oku »

2023 İhracat Hedeflerine 2013’te Ulaşması Beklenen Türk Yumurta Sektörü Zirve’de Buluştu

Yumurta Üreticileri Birliği (Yum-Bir) tarafından sektördeki yeniliklerin paylaşılması, ticari ilişkilerin geliştirilmesi, paydaşlar arası iletişimin güçlendirilmesi ve yumurta tüketiminin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Yumurta Zirvesi”nin ilki açılış konuşmaları ile başladı. 31 Ekim-3 Kasım 2013 tarihleri arasında Akka Hotel Antedon, Kemer – Antalya’da gerçekleşecek Zirve’de Türkiye’nin değişik yöresinden 400 civarında yumurta üreticisinin yanı sıra sektöre girdi sağlayan firma temsilcileri de yer …

Devamını oku »

Vestel, derin dondurucu kullanmanın püf noktalarını “Derin Mevzular” ile anlatıyor

Dost teknoloji Vestel, “Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda “Derin Mevzular” adını verdiği yeni bir projeye imza attı.  EKS Mutfak Akademisi kurucusu Eyüp Kemal Sevinç ile hazırlanan proje kapsamında 7 farklı video ile derin dondurucu kullanmanın püf noktaları anlatılıyor. “Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda ürünün yanı sıra mutfağa ilişkin doğru bilgileri de tüketicilere ulaştırmaya büyük önem verdiklerini belirten Vestel …

Devamını oku »

g2m, Üniversiade 2013 Aşçılık Şampiyonası’nın Ana Sponsoru

Ürün tedariğinde mutfak profesyonellerinin bir numaralı çözüm ortağı g2m, yeni çağın mesleği olarak tanımladığı aşçılığı desteklemeye devam ediyor. Bu yıl ilki yapılacak olan 1. Ulusal Üniversiteler arası Aşçılık Şampiyonası’nın ana sponsorluğunu üstlenen g2m, genç aşçılara ve aşçılık mesleğine verdiği önemi bir kez daha kanıtlıyor. Adnan Menderes Üniversitesi, Dünya Şefler Birliği (WACS), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve MCF Ajans ve Tanıtım’ın …

Devamını oku »

Finlandiya’nın en eski şirketi Fiskars, Türkiye pazarını hızlandıracak

  1649 yılında kurulan ve Finlandiya’nın en eski şirketi unvanını taşıyan Fiskars; bahçe ve açık alan ürünlerinde elde ettiği başarıyı mutfak ürünleri ile pekiştiriyor. İkonik ürünü “turuncu saplı makas” ile tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yakından bilinen ve 2010 yılından bu yana bahçe ürünlerini Türkiye’deki tüketicilere sunan Fiskars’ın mutfak aletleri de Esse mağazalarında yerini alıyor. Kaliteyle özdeşleşen marka, tüketicileri …

Devamını oku »

Teknoloji, Estetik, Verimlilik Silverline Armonia Davlumbazda Buluştu

Yeni nesil mutfaklara kullandığı teknoloji ve tasarımlarla ankastre ürünlerde beklenenden fazlasını veren Silverline yeni davlumbaz modeli Armonia ile yine kullanıcılarını şaşırtıyor. Mutfakların vazgeçilmezi davlumbaza alışagelmişin dışında yorum katan Silverline, Armonia modelinde estetiği ve verimliliği öne çıkardı. Ocak arkasında veya yanında konumlandırılan Armonia, davlumbaz kullanımına farklı bir alternatif getiriyor. Armonia, istenildiğinde tek tuşla tezgah içine gömülüyor ve kapalı konumda iken tezgah …

Devamını oku »

ETİ Burçak efsanesi şimdi ‘Sütlü Çikolatalı’

Türkiye’nin ilk lifli bisküvisi Eti Burçak, ‘Sütlü Çikolatalı’ yeni çeşidiyle raflarda! ETİ Burçak Sütlü Çikolatalı bol lifli, lezzetli, ağızda dağılan, geleneksel Eti Burçak bisküvisini, nefis sütlü çikolata ile buluşturarak bisküvi keyfini ikiye katlıyor! Lifli ürünler arasında bir ilk olan sütlü çikolatalı çeşidi ile daha farklı ve lezzetli bir ürün sunan ETİ Burçak Sütlü Çikolatalı, tüketicilerin gönlünde taht kurmaya aday!

Devamını oku »

Lezita’dan Yepyeni Bir Gurme Lezzet: Yayla Soslu Bütün Piliç

Lezita, piliç eti ürün grubuna gurme damaklara hitap eden yeni bir ürün daha ekledi. Lezita Yayla Soslu Bütün Piliç, piliçte farklı damak lezzetleri denemek isteyenler için ideal bir seçenek. Sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda üretilen Lezita Bütün Piliç’e, tuz, şeker, ayçiçeği yağı, domates kurusu, baharat karışımı, elma suyu, yoğurt, elma sirkesi, dereotu ve sarımsak ekleniyor; nefis Yayla Soslu Piliç elde ediliyor. …

Devamını oku »

Porland Porselen Yıllık Üretimini 70 Milyon Âdete Çıkardı!

Porland üretimde gerçekleştirdiği büyük artış ile yurt içi pazarını özellikle perakende alanında genişletmeyi planlıyor. Porland, Bilecik tesislerinde yıllık 45 milyon adet üretimini 70 milyon adete çıkardı… Porland’ın 1996 yılında faaliyete geçirdiği 300.000 metrekare açık ve 70.000 metrekare kapalı alanda kurulu Bilecik tesislerinde, 2013 yılı itibariyle üretim kapasitesi 20.000 ton olarak belirlendi. 18 Mağazası, 150’den fazla satış noktası, altı bölge müdürlüğü …

Devamını oku »

Türkiye’nin En İyi Ballı Yemek Tarifi: Armut Kralı

Saf ve doğal bal ile yıllardır sofralara lezzet taşıyan Binbirçiçek’in, EKS Mutfak Akademisi ile birlikte düzenlediği “Benim Ballı Tarifim” adlı yemek yarışması lezzet dolu bir final ile sona erdi. Türkiye genelinde yapılan başvurulardan finale kalan 6 hünerli elin EKS Mutfak Akademisi’nin ünlü şefleri tarafından sunumdan lezzete kadar birçok kriterde değerlendirildiği yarışmada Sera Aied, “Armut Kralı” tarifi ile birinci oldu. Yarışmada …

Devamını oku »
Deneme bonusu