Türk mutfağının en önemli temsilcilerinden Oktay Usta ile Ülker Dankek’in geniş kapsamlı AR-GE ve tüketici testleri sonucunda birlikte geliştirdiği Dankek Islak Kek raflarda yerini aldı. Oktay Usta’nın özel tarifi ile üretilen çikolata soslu, kakaolu Dankek Islak Kek yoğun çikolata lezzeti ile çay saatlerinin vazgeçilmezi olmaya aday. Aile boyu kek kategorisinde, Türkiye’de bir ilk olan Dankek Islak Kek, yepyeni bir lezzet …
Devamını oku »Haber Turu
UNO Türkiye’de Bir İlk: Premium Çok Tahıllı Tortilla İle Sağlık ve Lezzet Bir Arada
Ambalajlı ekmek sektörünün Türkiye’deki kurucusu ve lideri UNO, Türkiye’nin ilk Çok Tahıllı Tortilla’sını üretti. Premium Çok Tahıllı Tortilla ile sofralarda yeni lezzetler sunmak çok daha kolay ve keyifli olacak. Tüketicilerine daima lezzetli ve sağlıklı ürünler sunan UNO; onları bu kez, besleyici ve lif kaynağı olma özellikleriyle ön plana çıkan Premium Çok Tahıllı Tortilla ile buluşturuyor. Sebze, et veya peynir ile …
Devamını oku »ETİ Çay Keyfi’nden iki yeni lezzet: Kakaolu ve Fıstıklı Tarçınlı
Çay saatlerine keyif ve mutluluk katan ETİ Çay Keyfi kurabiyelerine iki yeni lezzet eklendi: Kakaolu ve Fıstıklı Tarçınlı Ürünleri ile hayata lezzet ve mutluluk katan ETİ, çay saatlerinin vazgeçilmezi olan ETİ Çay Keyfi kurabiye çeşitlerine iki yeni lezzet daha ekledi. Çay Keyfi kurabiyelerinin tarifini de yenileyen ETİ, çay saatlerine keyif ve mutluluk katmaya devam edecek. “Yeni tarifli” kurabiyeleriyle ağızda dağılan …
Devamını oku »Gıda Sektöründe İnsana Yatırım Sertifikası alan İlk Şirket Perfetti Van Melle Türkiye!
İnsana yapılan yatırımın uluslararası tek kalite belgesi niteliğindeki “Investors in People Sertifikası”nı alan Perfetti Van Melle Türkiye, sektöre damgasını vurdu. Dünyanın en büyük 3.ncü sakız ve şekerleme üreticisi olarak 150’yi aşkın ülkede faaliyet gösteren; 1990 yılından itibaren Türkiye’de de raflara giren Vivident, Mentos, Big Babol gibi sevilen markalarıyla adından söz ettiren üretici Perfetti Van Melle Türkiye, Investors in People (IIP- …
Devamını oku »Almanya’nın Et Uzmanları Namet Tesislerine Hayran Kaldı
Stuttgart Tarımsal Ekonomi Birliği Hayvancılık ve Et Bölümü’nden gelen heyet, Namet’in dünya standartlarındaki Çayırova Üretim Tesisleri’ni gezerken, hayranlığını gizleyemedi. Stuttgart Tarımsal Ekonomi Birliği’nin, Hayvancılık ve Et Bölümü üyeleri, Birlik Başkanı Daniel Weeber’in refakatinde, geçtiğimiz günlerde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın elinden “2012 yılında Karını En Çok Artıran Şirket” ödülünü alan, gıda sektörünün öncü kuruluşu Namet’in Çayırova fabrikasını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında …
Devamını oku »Büyük Şefler, Nişantaşı’nda misafirlerini kapıda karşılıyor!
Sabah kahvaltısından akşam yemeğine uzanan, farklı tatları ve birbirinden lezzetli seçenekleriyle Big Chefs, 17. şubesiyle artık İstanbul’un en prestijli yaşam merkezi Nişantaşı’nda hizmet veriyor. City’s Alışveriş Merkezi’nin sinema katında yer alan Big Chefs, yepyeni menüsü ile kış ayları boyunca misafirlerini sıcacık atmosferinde ve Nişantaşı’nın keyifli manzarası eşliğinde ağırlayacak. Ekim ayı itibariyle 17. şubesini Nişantaşı’nda yer alan City’s Alışveriş Merkezi’nin en …
Devamını oku »Teremyağ’dan bir ilk daha: “Teremyağ Gurme Kaymaklı”
Tereyağı lezzetini %100 bitkisel yağların sağlığı ve hafifliğiyle buluşturan Teremyağ, yine bir ilke imza atıyor. Benzersiz Teremyağ lezzetini sütün en nefis hali kaymak ile birleştiriyor. Piyasaya çıktığı ilk andan beri pazarın en yenilikçi markası olan Teremyağ, ailenin yeni üyesi “Teremyağ Gurme Kaymaklı” ile mutfaklarında en lezzetliyi arayanların favorisi olacak. Geniş kullanım alanı ile öne çıkan “Teremyağ Gurme Kaymaklı” kahvaltılarda, yemeklerde …
Devamını oku »2023 İhracat Hedeflerine 2013’te Ulaşması Beklenen Türk Yumurta Sektörü Zirve’de Buluştu
Yumurta Üreticileri Birliği (Yum-Bir) tarafından sektördeki yeniliklerin paylaşılması, ticari ilişkilerin geliştirilmesi, paydaşlar arası iletişimin güçlendirilmesi ve yumurta tüketiminin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Yumurta Zirvesi”nin ilki açılış konuşmaları ile başladı. 31 Ekim-3 Kasım 2013 tarihleri arasında Akka Hotel Antedon, Kemer – Antalya’da gerçekleşecek Zirve’de Türkiye’nin değişik yöresinden 400 civarında yumurta üreticisinin yanı sıra sektöre girdi sağlayan firma temsilcileri de yer …
Devamını oku »Vestel, derin dondurucu kullanmanın püf noktalarını “Derin Mevzular” ile anlatıyor
Dost teknoloji Vestel, “Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda “Derin Mevzular” adını verdiği yeni bir projeye imza attı. EKS Mutfak Akademisi kurucusu Eyüp Kemal Sevinç ile hazırlanan proje kapsamında 7 farklı video ile derin dondurucu kullanmanın püf noktaları anlatılıyor. “Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda ürünün yanı sıra mutfağa ilişkin doğru bilgileri de tüketicilere ulaştırmaya büyük önem verdiklerini belirten Vestel …
Devamını oku »g2m, Üniversiade 2013 Aşçılık Şampiyonası’nın Ana Sponsoru
Ürün tedariğinde mutfak profesyonellerinin bir numaralı çözüm ortağı g2m, yeni çağın mesleği olarak tanımladığı aşçılığı desteklemeye devam ediyor. Bu yıl ilki yapılacak olan 1. Ulusal Üniversiteler arası Aşçılık Şampiyonası’nın ana sponsorluğunu üstlenen g2m, genç aşçılara ve aşçılık mesleğine verdiği önemi bir kez daha kanıtlıyor. Adnan Menderes Üniversitesi, Dünya Şefler Birliği (WACS), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve MCF Ajans ve Tanıtım’ın …
Devamını oku »