Yaz aylarına özel hazırladığı menüsü ve birbirinden renkli kokteylleriyle Sırçacı14, lezzet dolu yepyeni tatlarıyla misafirlerini yaza hazırlıyor. Ev konforundaki sıcacık atmosferi ile Yeniköy’ün en samimi ‘mahallelisi’ Sırçacı14, geleneksel yemekleri modernleştirdiği yazlık menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Sırçacı14, en keyifli yemekleri, en lezzetli tatlıları ve yazın bunaltan sıcağına karşı koyan serinletici içecekleri ile günün her saati keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor. Yaz …
Devamını oku »Haber Turu
Cheesecake Lezzeti Artık Yanı Başınızda
Türkiye’yi ‘ilk’lerle tanıştıran Bien, kruvasanın ardından sevilen lezzet cheesecake’i dünyada ilk kez paketleyerek pazara sundu. Artık canınız tatlı bir mola çektiğinde bir dilim Bien Cheesecake yanı başınızda. Kruvasan lansmanının ardından Bien, Türkiye’yi ilklerle tanıştırmaya devam ediyor. Tatlıdan vazgeçemeyenlerin beğenilen lezzeti cheesecake dünyada ilk kez paketlendi. Canınız tatlı bir mola çektiğinde, Bien Cheesecake’in doyurucu ve ferahlatıcı lezzeti istediğiniz zaman, istediğiniz yerde …
Devamını oku »Algida ile Yaz Rekor Sayıda Yeni Ürünle Başlıyor
Algida, 2013 yılında 200 milyon litrelik hacme ulaşan Türkiye dondurma pazarındaki pazar payını %73’e çıkararak liderliğini sürdürüyor. Dünya dondurma trendlerine Türkiye’den yön verecek Ar-ge merkezini kuran Algida, bu yaz bir rekora imza atarak 26 yeni ürünle yazı karşılıyor. Algida, yeni dönemde sadece ürünleriyle değil, dondurma severler için “gökten yağan dondurmalarla” da pazara hareket katmaya hazır. Dünya genelinde 16,6 milyar litrelik …
Devamını oku »En Lezzetleri Hamur İşlerinin Adresi Emsan Nar Serisi
En lezzetli hamur işleri, havuçlu kekler, meyveli tartlar ve dumanı üstünde tüten ekmekler. Emsan Nar serisiyle evlerinizde bu eşşiz lezzetleri pişirmeniz artık çok kolay. Yanmaz yapışmaz seramik iç kaplaması, kolay temizlenebilme özelliği ve daha bir çok fonksiyonel yönüyle Emsan Nar Serisi, benzersiz tatlar oluşturmanızı sağlıyor. Emsan, eşsiz hamur işleri pişirmeniz için çok özel bir seri hazırladı. Pratik kullanımı ve şık …
Devamını oku »Weber Stephen İle Barbeküde Lezzeti Yakalayın
Barbekünün lider markası Weber Stephen, barbekü tutkunları için geniş ürün yelpazesi sunuyor. Ailenizle ya da yakın arkadaşlarınızla unutulmaz bir gün yaşayabilmek için Weber uzmanlarının sizler için hazırladığı özel tariflerine bir göz atın. Barbekü kültürüne yeni bir soluk getiren Weber Stephen, çeşitli alternatifleri bulunan barbeküleriyle sofranızdaki lezzetlerin yanında sohbetlere de ortak oluyor. Barbekü yapmanın keyfini doruk noktasında yaşayacağınız Weber Stephen barbeküleri, …
Devamını oku »Nar Gourmet bu kez mevsimlerin ötesinden topladığı lezzetleri getiriyor size!
Anadolu’nun besinleri sağlıklı bir şekilde saklama kültürünün önemli bir parçası olan kuru meyveler, Nar Gourmet ile, doğal ve bölgesel olana duyulan tutkunun en güzel örnekleri haline geliyor. Sıcacık çayınızın seçeceğiniz bir kuru meyveyle zenginleşen kokusunu aldığınız anda, Anadolu’nun sıcacık selamını hissettirebiliyorsak… Ne mutlu bize! Nar Gourmet kuru meyveleri, geleneksel yöntemlere sadık kalınarak titizlikle üretiliyor. Her biri bölgesinden seçilmiş meyveler kapalı sistemde, …
Devamını oku »Carte d’Or’dan nostaljik lezzet:Rulo Pasta
Tatlı Karışımları kategorisindeki çeşitleriyle birbirinden farklı deneyimler sunan Carte d’Or, yepyeni ve benzersiz lezzeti Rulo Pasta ile nostaljik bir lezzeti evlere taşıyor. Günün her anını özel kılan Carte d’Or’un bu eşsiz pastasıyla kendinizi ve sevdiklerinizi şımartın. Seçkin ve pratik tatlı karışımların adı Carte d’Or, pastanelerin vazgeçilmez lezzeti rulo pastayı mutfaklara taşıyor. Carte d’Or Rulo Pasta paketinde bulunan pandispanya karışımı …
Devamını oku »Ünlü Şefler İle ‘Lezzetli’ Bir Söyleşi
Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, “Yemek Bilimi ve Kültürü” başlıklı söyleşi dizisi kapsamında yenilikçi şefler Ali Ronay, Maksut Aşkar, Cihan Kıpçak ve Üryan Doğmuş’u ağırladı. Türkiye’nin ilk Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olma özelliğini taşıyan Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, “Yemek Bilimi ve Kültürü” başlıklı söyleşi dizisi kapsamında yenilikçi şefler Ali Ronay, Maksut Aşkar, Cihan Kıpçak …
Devamını oku »Bir Gaggenau Klasiği EB 388 Fırın İle Şık Mutfaklar, Harika Sofralar
Gaggenau EB 388, beyaz eşyada devrim oluşturan göz hizasındaki ve 90 cm genişliğindeki “ilk fırın” olma unvanının yanına 40 yıldır aynı tasarım ve el işçiliği ile üretilerek zamana meydan okumayı da ekliyor. Benzersizliği ile bir sanat eseri niteliğine kavuşan ve evlerde, kullanıcılarını profesyonel bir şef gibi hissettirecek her detaya sahip olan bu Gaggenau ikonu, en şık mutfakların ve leziz sofraların …
Devamını oku »Keçi Peyniri Severlere Özel Gurme Sepeti
Online satış uygulamasıyla daha yakın ve kolay alışveriş imkanı sunan Baltalı Gıda, hazırladığı Gurme Sepeti ile hiçbir katkı maddesi içermeyen peynir çeşitlerini müşterilerinin ayağına getiriyor. Baltalı Gıda, %100 Keçi Sütünden üretilen Seferihisar, Fransa ve Ortadoğu’nun enfes lezzetleri; Büş, Labneh, Armola ve Keçi, peynirlerini müşterilerine özel hazırladığı Gurme Sepeti’nde bir arada sunuyor. Fransa’nın en çok tüketilen peynirleri arasında yer alan ve …
Devamını oku »