Arçelik, Gurme Ankastre Fırın serisinin son üyesini benzersiz özellikleri ile tüketicilerle buluşturuyor. Sahip olduğu iki fanı ile aynı anda 2 farklı yemeği farklı süre ve ısılarda pişiren Divide & Cook ankastre fırın hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağlıyor. Arçelik, iki ayrı fana sahip Divide & Cook ankastre fırını ile 4 farklı fırının özelliklerini tek bir fırında sunuyor. Aynı anda …
Devamını oku »Etiket arşivi: yemek zevki
2015 ‘Tüketici Ödülünü’ vermek için oylamaya başlayın!
Söz konusu çocuklarımızın ihtiyaçları olduğunda, onlar için en iyi ürünleri tercih etmek istiyoruz. Seçtiğimiz ürünleri satın aldıktan sonra, yaşadığımız memnuniyeti dostlarımızla paylaşıyoruz. İşte şimdi bebek – çocuk gereçleri sektörüne ait öncü firmalar, metal araç gereçlerden, tekstil ve beslenme ekipmanlarına kadar çeşitli kategorilerde ürünleriyle karşınızda! Sizlerin jüri olduğu bu keyifli projede, en iyileri belirlemek için tercih ettiğiniz ürünlere oy vererek, Yemek …
Devamını oku »Sütlaç Video
Sütlaç İçin Malzemeler; 1 su bar Haşlanmış Pirinç 5 su bar Süt 2 parça Damla Sakızı 1,5 su bar Toz Şeker
Devamını oku »Limonata Günleri Başlıyor
Geleneksel Limonata, Çarkıfelek-Passion Fruit Limonata, Çilek Limonata, Mango Limonata, Mandalina Limonata, Elite World Otelleri Coffee Comapany “Limonata Günleri”nde bir arada. Her ay birbirinden farklı konseptlerdeki etkinliklerle de misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez bünyesindeki Coffee Company’lerde “Limonata Günleri” düzenliyor. Ortaçağ’a dayanan tarihi ile her zaman ferahlatan limonata, farklı tadlarda lezzet tutkunları ile buluşacak. Coffee Company’lerde gerçekleşecek “Limonata Günleri”, 1-16 …
Devamını oku »Reyhanlı ve Dereotlu Ayran Aşı
Reyhanlı ve Dereotlu Ayran Aşı İçin Malzemeler: 500 gram yoğurt 2 su bardağı su Yarım demet dereotu 3 dal taze reyhan 1,5 çay bardağı haşlanmış buğday 1 çay bardağı haşlanmış nohut 1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı 1 çay kaşığı haspir otu 1 çorba kaşığı haşhaş tohumu (4-6 Kişilik) Reyhanlı ve Dereotlu Ayran Aşı Hazırlanışı: Yoğurda suyu ilave edip iyice çırpın. …
Devamını oku »Tiramisu
Tiramisu İçin Gerekli Malzemeler 365 gram yumurta sarısı 365 gram şeker 4 dilim mascarpone peyniri 150 gram Türk kahvesi 300 ml. su 1 paket kedidili bisküvi 150 gram çikolata rendesi (4 Kişilik) Tiramisu Hazırlanışı Yumurta sarıları ile şekeri mikserde çırpın. Krema kıvamına gelen karışıma mascarpone peynirlerini ekleyip iyice karıştırın. Türk kahvesini 300 ml. su ile kaynatın. Kedidili bisküvileri kahve aromalı …
Devamını oku »Diyet Kıtır Tavuk Video
Diyet Kıtır Tavuk İçin Malzemeler; 4 adet Tavuk Göğüs Eti 1 adet Soğan 1 yemek kş Hardal 1 yemek kş Sıvıyağ 1 yemek kş Limon Suyu 1/2 su bar Ekmek İçi Karabiber Kekik Tuz
Devamını oku »Bayramınızı Sagra Çikolata İle Tatlandırın
Sagra, Şeker Bayramı’nda size ve misafirlerinize tarifsiz bir çikolata deneyimi yaşatacak. Ağızda kalıcı muhteşem tadı ve nefis kokusu ile damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakan Sagra Madlen Çikolata, Şeker Bayram’ında keyifli ve mutlu anlarınızı tamamlayacak. Özenle yetiştirilen kakao çekirdeklerinin Sagra kalitesi ve uzmanlığı ile buluştuğu Sagra Madlen Çikolata’nın içinde trans yağ, renklendirici, koruyucu ve hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Şık kutusunda sütlü …
Devamını oku »Kuzu Kulaklı Kısır
Kuzu Kulaklı Kısır İçin Malzemeler: 2 su bardağı ince bulgur 1,5 su bardağı sıcak su 1 çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı kuru reyhan 4 çorba kaşığı nar ekşisi 1,5 çay bardağı sızma zeytinyağı 1 demet kuzu kulağı 10 dal frenk soğanı Yarım demet nane Birkaç yaprak marul Kuzu Kulaklı Kısır Hazırlanışı: Geniş bir …
Devamını oku »Süzme Yoğurtlu Havuç
Süzme Yoğurtlu Havuç İçin Malzemeler: 3-4 adet büyük boy havuç 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı 1 adet büyük boy patates 1 çorba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi 200 gram süzme yoğurt 3 diş sarımsak Tuz (4 Kişilik) Süzme Yoğurtlu Havuç Hazırlanışı: Patatesi yıkayıp kabuğuyla birlikte haşlayın. Daha sonra kabuğunu soyup irice rendeleyin. Havuçların kabuğunu soyup irice rendeleyin. Zeytinyağını tavada ısıtıp rendelenmiş havucu, …
Devamını oku »