Ana Sayfa » Etiket arşivi: Tatlılar (sayfa 17)

Etiket arşivi: Tatlılar

MiLanGo ’dan Bayram Sürprizi…

Yenilikçi ürünlerle her zaman dikkat çeken MiLanGo, yepyeni bir lezzeti daha çikolata tutkunlarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Ramazan Bayramı’nda satışa çıkacak olan yeni frambuazlı MiLanGo, sizi frambuazla çikolatanın enfes buluşmasına davet ediyor.

Devamını oku »

Godiva İle Tadınıza Tat Katın…

Ramazan Bayramı’nın geleneksel ikramı ve armağanı çikolata, Godiva mağazalarında lezzetin yanı sıra görsel bir şölen olarak da karşımıza çıkıyor. Godiva’nın 2013 Bayram Koleksiyonu, 18. yy. hanedan giysilerinden esinlenerek tasarlandı. Bu özel tasarım kutularda, mavinin doğayı temsil eden özel bir tonu, Godiva’nın köklü geçmişini temsil eden kahverengi ve ihtişamı simgeleyen altın tonları kullanıldı. Godiva’nın eşsiz el yapımı pralin ve trüfleri, bu özel kutular içinde bir sanat eserine …

Devamını oku »

Kremalı Lor Tatlısı

Malzemeler: • Yarım kilo lor • Yarım bardak şeker • 1 bardak süt • 4 adet yumurta • 1 bardak ince irmik • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu • Yarım kilo toz şeker (şerbet için) • 1 çorba kaşığı limon suyu Üzeri İçin: • 100 ml. likit krema • 1 su bardağı süzme yoğurt • 5 çorba kaşığı süt • …

Devamını oku »

Kurabiye Cenneti…

İstanbul Çalışlar caddesinde yeni açılan Minik Kurabiyem halkın büyük ilgisini görüyor. Hünerli ustaların ellerinden üretilen çeşit çeşit mis gibi kurabiyelerin lezzeti tam ağzınıza layık… Kahveli mantar, vişneli sarma, fıstıklı mantar, elmalı sarma, un kurabiyesi, kavala, börekitas, çikolatalı sarma, frambuaz cookies, mango cookies, fıstıklı çikolatalı cookies, Bursa kurabiye ve ekler mutluluk topu, petifur, tek pastalar, cup cakeler mekanda öne çıkan lezzetler.

Devamını oku »

Kayısılı Smoothie

Malzemeler: • 5-6 adet kayısı • 2 adet iri muz • 2 bardak soğuk süt • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt Kayısılı Smoothie Tarifi; Kayısıları doğrayın. Muzları iri iri dilimleyin. Blendera koyun, sütü ve yoğurdu ilave edip çırpın. Büyük bardaklarda soğuk olarak servis yapın.

Devamını oku »

Vakko’ dan Ramazan Klasiği…

8 bin yıllık tarihi ile iftar sofralarının vazgeçilmez meyvesi hurma, 1989 yılından beri Türkiye’de kendi çikolatasını üreten ilk ve tek moda markası olma ayrıcalığını taşıyan Vakko Chocolate’ın eşsiz lezzeti ile birleşerek, Vakko Chocolate Hurmalı’da buluşuyor. Vakko Chocolate serisinin en özel tatlarından biri olan Vakko Chocolate Hurmalı için en iyi hurmalar özenle seçiliyor. Çekirdekleri çıkarılan hurmalar tek tek elle Vakko için …

Devamını oku »

Portakallı İrmik Tatlısı

Malzemeler • 3 su bardağı süt • 1 su bardağı portakal suyu • 1 su bardağı irmik • 2 çay bardağı toz şeker • 1 çorba kaşığı margarin • 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu • 1 adet çubuk tarçın Portakallı İrmik Tatlısı Tarifi; Sütü, portakal suyunu, şekeri, irmiği ve tarçını tencereye alın. Sürekli karıştırarak yoğun kıvama gelene dek pişirin. Ocaktan alın. Tarçın çubuğunu tatlının …

Devamını oku »

Hünerli Eller Favoreat’te!

Türkiye’nin neresinde olursanız olun Favoreat.com adresi ile hünerli ellerinizden çıkan lezzetler, muhteşem tatlar ve bir o kadar da iddialı sunumlar sizinle, herkese en yakın… Profesyonel ya da amatör olarak yemek yapıyorsanız, iyi bir gurmeyim diyorsanız, el lezzetimin üstüne lezzet yok gibi iddialarınız var ise, Favoreat tam size göre… Dünya mutfağının önde gelen lezzetlerinin tümünün yer aldığı Favoreat’te siz de yerinizi …

Devamını oku »

Türkiye’den Bir Dünya Markası Çıkıyor…

Altıparmak Gıda’nın ulusal bal pazarının lider markası Balparmak, T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından yürütülen, hedefinde Türkiye’den Dünya markaları çıkarmak olan TURQUALITY® Programı’nın hazırlık aşaması Marka Destek Programı kapsamına alındı. Marka Destek Programı, Balparmak’ın küresel bal markası olma yolundaki çalışmalarına önemli katkı sağlayacak. Altıparmak Gıda olarak ilk hedeflerinin Balparmak markasını TURQUALITY® kapsamına sokmak olduğunu açıklayan Altıparmak Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak, …

Devamını oku »

Antep Fıstıklı Baklava

Malzemeler: • 1 kilo sert buğday unu • 3 adet yumurta • 10 gram tuz İrmikli Kaymak İçin: • 750 ml. süt • 75 gram irmik Şerbeti İçin: • 1kg toz şeker • 450-500 ml su Ayrıca: • 250 gram tereyağı • 500-700 gram Antep fıstığı içi Antep Fıstıklı Baklava Tarifi; İrmikli kaymak için sütü kaynatın. İrmiği ekleyin. Sürekli karıştırarak …

Devamını oku »