Cappuccino’lu Sütlaç Kupaları
Malzemeler: Haşlanmış Pirinç Pilavı 1,5 su bardağı California Calrose Pirinci 2,5 su bardağı Su Sütlaç 2 su bardağı tam yağlı ...
Malzemeler: Haşlanmış Pirinç Pilavı 1,5 su bardağı California Calrose Pirinci 2,5 su bardağı Su Sütlaç 2 su bardağı tam yağlı ...
Malzemeler: 3 su bardağı pişmiş California Calrose Pirinci ¾ su bardağı tatlandırılmış yoğunlaştırılmış süt 1, ½ su bardağı tam yağlı ...
Malzemeler: 2 su bardağı ufalanmış zencefilli kurabiye ⅓ su bardağı eritilmiş tereyağı 3 su bardağı pişmiş California Calrose Pirinci 2 ...
Hazırlayan ve Fotoğraf: Özgür BAKIR Malzemeler: 3 dilim kestane kabağı 1 portakal Yarım çay bardağı pekmez 1 yemek kaşığı bal ...
(4 Kişilik) Malzemeler: 1.5 çay bardağı pirinç 3 su bardağı su 1.5 su bardağı toz şeker 3 çorba kaşığı pirinç ...
Çayın ve kahvenin vazgeçilmezleri Yaz aylarının lezzetli meyveleriyle çay ve kahvenin yanına yakışacak lezzetli ikramlıklar hazırladık. Şeftalili Tart (6 ...
Şeftalili Donmuş Yoğurt (6 Kişilik) Malzemeler: 200 ml. krema 900 gram süzme yoğurt Yarım su bardağı bal ya da ...
Fıstık Ezmeli Kakaolu Kek (6 Kişilik) Malzemeler: 3 adet yumurta 100 gram fıstık ezmesi 200 gram toz şeker 100 ...
Parmesanlı Grissini (2 Tepsi İçin) Malzemeler: 3 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 çorba kaşığı toz parmesan ...
Şölen Tadında Yemekler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün şeflerinden Serkan Yaman bize hem geleneksel, hem yapımı ve malzemesini bulması kolay et ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki