Aila’da Otantik Bir İftar…
Aila’da Otantik Bir İftar... Otantik Türk lezzetlerinin yeniden keşfedildiği restoran Aila, zengin menüsü ve canlı fasılıyla Ramazan ayının en keyifli ...
Aila’da Otantik Bir İftar... Otantik Türk lezzetlerinin yeniden keşfedildiği restoran Aila, zengin menüsü ve canlı fasılıyla Ramazan ayının en keyifli ...
Pideli Köfte Kebap (2 Kişilik) Malzemeler: 1 adet bayat pide 1 su bardağı kaynar et suyu (bulyonla da yapılabilir) ...
Naneli Ayran Teksüt’ün Ramazan sofraları için önerdiği tarifler iftara lezzet katarken sahur da ise; gün boyu tokluk ve serinlik vadediyor. ...
Mihver Et & Kebap’ta Ramazan hazırlıkları ‘tamam’... Bu seneki Ramazan menüsünde, odun ateşinde pişen “yaprak döner”inden, kendine has “dana lokum” ...
Ege otları şifa deposu Diyetisyen Fatma Baysal, Ege Bölgesi'nde yetişen C vitamini, magnezyum, çinko gibi vitamin ve minerallerce yüksek değerlere ...
BAHAR GELDİ, ALERJİ KABUSU BAŞLADI! ALERJİK RİNİTİ ÖNLEMENİN 5 YOLU Bahar mevsimini ve beraberinde getirdiği ılık havaları karşıladık. Isınan havalarla ...
RAMAZAN’IN 3 SİMGESİ Güllacı, hurması, pidesi… Onlar Ramazan’ın simgesi haline gelmiş, üç lezzeti… “Ramazan hiç onlarsız olur mu?” denilenleri… Bu ...
ÖĞÜNÜ 3’E ÇIKAR, PİŞİRME TARZINI DEĞİŞTİR Ramazan ayının sıcak yaz aylarına denk gelmesiyle birlikte sağlığımıza zarar vermeden oruç tutmak için ...
ORUÇ TUTARKEN BAŞ AĞRISINDAN KORUNMANIN YOLLARI Beslenme düzeninin değişmesi, uykusuzluk, uzun süre aç ve susuz kalınması gibi birçok neden Ramazan ...
UN Yemek Stilisti ve Gastronomi Danışmanı Aydan Üstkanat, buğdaya karşı açılan savaşa karşı çıkıyor ve Anadolu topraklarındaki atalık buğdaya sahip ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki