Sağlıklı Bir Ramazan Geçirmek İçin Uygulanması Gereken 5 Önemli Nokta
Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Yücecan, kaliteli ve sağlıklı bir Ramazan geçirmek için beslenme planlarında ...
Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevinç Yücecan, kaliteli ve sağlıklı bir Ramazan geçirmek için beslenme planlarında ...
Armut Kompostosu İçin Malzemeler: 16 adet küçük armut 7-8 su bardağı su 4 çay bardağı toz şeker 4 adet karanfil ...
Katmer Tatlısı (Kahiye) İçin Malzemeler: 12 adet hazır baklava yufkası 200 gram ince çekilmiş Antepfıstığı içi 50 gram taze kaymak ...
Türk Fitoterapi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ekrem Sezik, Ramazan dönemi yaklaşırken bitki çayı tavsiyelerinde bulunuyor. Türk Fitoterapi Derneği Başkanı Prof. ...
Tarhana Çorbası İçin Malzemeler; 150 gram kıyma 3 çorba kaşığı (silme) tarhana 3 su bardağı su veya 3/2 su bardağı ...
Yeni ürünleriyle Ramazan ayına pratik tarifler ile girmeye hazırlanan Pakmaya, kadınların mutfaktaki en değerli yardımcısı. 3 yıl önce girdiği pişirme ...
Et severlerin ilk tercihi olan Günaydın, Ramazan ayına özel iftar menüleriyle misafirlerini ağırlamayı bekliyor. Tulum peyniri, pastırma, hurma, zeytin, petek ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki