Ana Sayfa » Etiket arşivi: pilav (sayfa 2)

Etiket arşivi: pilav

Glütensiz Kinoa Keşkek

Glütensiz Kinoa Keşkek

Glütensiz Kinoa Keşkek (4 Kişilik) Hazırlık Süresi: 1 saat  Malzemeler: 1,5 su bardağı kinoa 350 gram kuzu eti 6 bardak su Tereyağı Pul biber Kaya tuzu Hazırlanışı: Kinoayı tel bir süzgeçte iyice ovarak, çok iyi yıkayın. Kinoa ve etleri düdüklü tencereye yerleştirin. Üzerine suyu ekleyip 45 dakika pişirin. Piştiği zaman etlerin yarısını bir kenara ayırın, kinoalı etin suyunu süzün ve …

Devamını oku »

Aila’da Otantik Bir İftar…

Aila’da Otantik Bir İftar...

Aila’da Otantik Bir İftar… Otantik Türk lezzetlerinin yeniden keşfedildiği restoran Aila, zengin menüsü ve canlı fasılıyla Ramazan ayının en keyifli ve lezzetli iftar sofralarına ev sahipliği yapacak. Fairmont Quasar İstanbul’un bahçe katında yer alan ve ister iç mekanda ister bahçede iftar keyfi sunan Aila’nın menüsünde iftariyelikler, çorba, mezeler, zeytinyağlılar, fırından pide çeşitleri, ocak başından ızgara ve kebaplar ve tatlılar yer alacak. Konuklar meze, …

Devamını oku »

Maia Handmade Chocolates’den İftar Davetleri İçin Şık ve Leziz Bir Hediye

Maia Handmade Chocolates’den İftar Davetleri İçin Şık ve Leziz Bir Hediye İftar sofralarının olmazsa olmazı hurmayı Antep fıstığı ve çikolata ile buluşturan Maia Handmade Chocolates, Ramazan ayı boyunca özel bir lezzet ikram etmek isteyenler için harika bir alternatif sunuyor. Türk çikolata ustalarının hünerli elleriyle, doğal yöntemlerle ürettiği 60’tan fazla çeşidiyle, el yapımı lezzetler sunan Maia Handmade Chocolates’in çikolata kaplı hurması, …

Devamını oku »

Mihver Et & Kebap’ta Ramazan hazırlıkları ‘tamam’…

Mihver Et & Kebap’ta Ramazan hazırlıkları ‘tamam’...

Mihver Et & Kebap’ta Ramazan hazırlıkları ‘tamam’… Bu seneki Ramazan menüsünde, odun ateşinde pişen “yaprak döner”inden, kendine has “dana lokum” ve eşsiz “zırh kebabı”na kadar geniş yelpazede verecek olan Mihver Et & Kebap, misafirlerini en güzel şekilde ağırlamayı hedefliyor… İstanbul Bayrampaşa’da, yeşilliklerle dolu Türkiye’nin en büyük doğal parkı içinde yer alan Mihver Et & Kebap, doğayla baş başa göl manzaralı …

Devamını oku »

Garnitürlü Tavuklu Pilav

Garnitürlü Tavuklu Pilav

Garnitürlü Tavuklu Pilav (4 Kişilik) Garnitürlü Tavuklu Pilav Malzemeler 1 su bardağı baldo pirinç 1 su bardağı garnitür 2 adet tavuk kalça 3 kaşık tereyağı 2 kaşık zeytinyağı Tuz Garnitürlü Tavuklu Pilav Hazırlanışı Öncelikle pirinçlerin üzerini geçecek kadar sıcak su ve tuz ile ıslatın. Tavuk kalçayı iyice yıkayın. Tuz ekleyip kaynarken üzerinde biriken köpükleri alın. Pişen tavuk kemiklerinden ayırarak küçük …

Devamını oku »

Yeşil Pilav

Yeşil Pilav Tarifi Yeşil Pilav İçin Malzemeler; 2 su bardağı Pirinç 2 su bardağı Su 1 demet Maydanoz 1 demet Dereotu 1 demet Nane 1 yemek kaşığı Sıvıyağ 1 yemek kaşığı Tereyağ Karabiber Tuz

Devamını oku »

Haşlama Pirinç Pilavı

Haşlama Pirinç Pilavı Haşlama Pirinç Pilavı İçin Malzemeler; 1 su bardağı Pirinç 3 su bardağı Su 1/2 adet Limonun Suyu 1 çorba kaşığı Zeytinyağ Tuz

Devamını oku »

Domatesli Şehriyeli Pilav Video

Domatesli Şehriyeli Pilav İçin Malzemeler; 2 su bardağı Pirinç 3 çorba kaşığı Tel Şehriye 2 adet Domates 2 çorba kaşığı Tereyağ 1 tatlı kaşığı Şeker 2 su bardağı Sıcak Su Tuz

Devamını oku »

İç Pilav Video

İç Pilav Video İç Pilav İçin Malzemeler; 1 su bardağı Pirinç 500gr Ciger 1 adet Domates 1 çorba kaşığı Kuş Üzümü 1 çorba kaşığı Dolma Fıstığı 1 çorba kaşığı Tereyağ 1 çorba kaşığı Zeytinyağ 1 çay kaşığı Tarçın 1 çay kaşığı Şeker Yarım demet Dereotu Karabiber, Yenibahar Tuz  

Devamını oku »