Gaggenau’nun yeni AI/AW 442 ada ve duvar tipi minimalist ve şık tasarımlı davlumbazı, mutfaklarda yerden tasarruf sağlarken, yemek buharlarını ve kokuları sessiz ve yüksek bir verimlilikle yok ediyor. Çelik ve lüks yemek pişirme kültürünün simgesi Gaggenau, yeni AI/AW 442 ada ve duvar tipi davlumbazlar ile ev mutfaklarına profesyonel bir teknoloji getiriyor. Minimalist tasarımlı model, yemek buharlarını ve kokuları sessiz ve …
Devamını oku »Etiket arşivi: Karalahana Sarması Tarifi
Taylan Kümeli: “Vitamin ve Mineraller Doğru Zamanda Doğru Kişilere Verilmeli ”
Euro OTC Pharma Türkiye, Taylan Kümeli’nin İstanbul, Ankara ve İzmir’de eczacılarla buluşacağı “Sağlık İçinden Gelir” toplantılarıyla günümüz çevre koşullarında vitamin ve mineral kullanımının önemine dikkat çekiyor. İnsan vücudunun sağlıklı kalabilmesi için gerekli olan ve vücudun kendi kendine oluşturamadığı vitamin ve minerallerin alınması büyük önem taşıyor. İnsan vücudunun dengeli beslenme ile sağlayabileceği vitamin ve mineral temini, günümüz çevre ve yaşam koşullarında …
Devamını oku »Doğadan Şekersiz Bitki Şekerleri
Doğadan’ın çay ürünleri dışındaki ilk yeniliği olan şekersiz bitki şekerleri Adaçayı Ökaliptus, Ekinezya Zencefil, Ihlamur Bal Zencefil, Passiflora Melisa ve Nane Karanfil alternatifleriyle tüketicilerle buluşuyor. Doğadan, 40 yıllık uzmanlığıyla doğal bitki özlerinden gelen iyiliği şimdi de günlük kullanıma uygun ve şeker içermeyen Doğadan Bitki Şekerleri ile sizlere sunuyor. Kullanım Önerisi; Doğadan Adaçayı Ökaliptus Şekersiz Bitki Şekerinin; Adaçayı, Kıvırcık Nane, Zeytin …
Devamını oku »Karalahana Sarması
Karalahana Sarması Malzemeler 1 kilo Karalahana 350 gram pirinç 100 gram kuru soğan 100 gram sıvı yağ 30 gram domates salçası 20 gram tuz 10 gram karabiber 30 gram maydanoz 800 gram ılık su Karalahana Sarması Hazırlanışı Lahanaların saplarını kesin (atmayın, daha sonra kullanılacaktır) ve yapraklarını yıkayın. Kaynayan 400 gram suya, lahanaları ekleyip, 10 dakika haşlayın. Haşlanırken, içerisine …
Devamını oku »Karalahana Sarması
Karalahana Sarması Malzemeler: > 500 gram zırhla çekilmiş dana eti (kasabanıza bu şekilde hazırlatın) > 1 kilo karalahana > 100 gram tereyağı > Yarım çay bardağı mısır yağı > 5 adet soğan, > 1 çorba kaşığı salça > 2 adet domates, > Yarım demet maydanoz > 1 su bardağı pirinç > 3 su bardağı et suyu > Tuz, karabiber, pul biber …
Devamını oku »