Ana Sayfa » Etiket arşivi: Et Yemekleri (sayfa 33)

Etiket arşivi: Et Yemekleri

Topaz’dan Aralık ayının en lezzetli balığı: Dülger Balığı

Akdeniz ve Osmanlı mutfağını kendine has yenilikçi yaklaşımıyla yorumlayan Topaz, menüsüne mevsimin en taze ve leziz seçeneklerini eklemeye devam ediyor. Topaz’ın Aralık ayına özel lezzeti, mevsimin sunduğu en enfes balıkların başında gelen Dülger Balığı. Akdeniz ve Osmanlı mutfağını yenilikçi yaklaşımıyla yorumlayan ve menüsündeki her lezzeti yöresinden temin eden Topaz, konuklarına mevsimin en taze ve leziz seçeneklerini sunmaya devam ediyor. Menüsünde …

Devamını oku »

Her Ortamı Isıtan “Weber-Stephen Smokey Joe” Barbekü

Barbekü sektöründe dünya lideri Weber-Stephen, Smokey Joe Premium serisi ile her yerde keyifli ve lezzetli ortamlar sağlayın. Barbekü kültürünün ilk sahibi Weber-Stephen Smokey Joe Premium barbekü 10 yıla kadar garanti süresiyle uzun yıllar sağlam kalacak, siz nereye giderseniz yanınızda gelecek ve sohbetlerinize lezzet katacak. Her mevsim hayattan keyif almayı bilenlerin sevdikleriyle bir araya gelmesini sağlayan, lezzetin yanı sıra sohbet ortamına …

Devamını oku »

NESCAFÉ Dolce Gusto şimdi Türkiye’de

NESCAFÉ Dolce Gusto kahve makineleri, kafelerde bulduğunuz farklı lezzetleri, istediğiniz an evinizde yapabilme olanağı sunuyor.  Kavrulmuş ve çekilmiş yüzde 100 Arabica kahve çekirdeklerinden üretilen akıllı kapsülleri makineye yerleştirin, düğmeye basın, tercihinize göre sıcak – soğuk içeceğiniz hazır. NESTLE tarafından geliştirilen NESCAFÉ Dolce Gusto, KRUPS işbirliği ile üç farklı modelini 60 ülkeden sonra Türkiye’de satışa sunuyor.  Renkli dünyasıyla kahveseverlerin vazgeçilmezi haline …

Devamını oku »

Kristal Yağları, 9. Zeytin Hasat Şenlikleri’nde Büyük İlgi Gördü

Her yıl Ayvalık’ta düzenlenen Zeytin Hasat Şenlikleri’nin 9. su bu yıl da 01 ile 03 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Muhtar Kent, Tuncay Özilhan gibi iş dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı ve Egeliler’in yoğun bir ilgi gösterdiği şenliğe Kristal Yağları çeşitli aktivitelerle büyük renk kattı. Kristal Yağları etkinlik kapsamında bu yıl, geçen yıl olduğu gibi “Sokak Şenlikleri” düzenledi. Türkiye’nin ilk …

Devamını oku »

UNO Türkiye’de Bir İlk: Premium Çok Tahıllı Tortilla İle Sağlık ve Lezzet Bir Arada

Ambalajlı ekmek sektörünün Türkiye’deki kurucusu ve lideri UNO, Türkiye’nin ilk Çok Tahıllı Tortilla’sını üretti. Premium Çok Tahıllı Tortilla ile sofralarda yeni lezzetler sunmak çok daha kolay ve keyifli olacak. Tüketicilerine daima lezzetli ve sağlıklı ürünler sunan UNO; onları bu kez, besleyici ve lif kaynağı olma özellikleriyle ön plana çıkan Premium Çok Tahıllı Tortilla ile buluşturuyor. Sebze, et veya peynir ile …

Devamını oku »

Ispanaklı Kuzu Sırtı

Malzemeler 200 gram kuzu sırtı 400 gram ıspanak 1 adet kuru soğan 10 adet arpacık soğan 1 tutam taze kekik 2 adet çeri domates 1 parça yufka 1 adet haşlanmış patates 20 gram kaşar peyniri Tuz, karabiber Pul biber 20 gram tereyağı 1 adet yumurtanın sarısı Hazırlanışı Kuzu sırtını güzelce fazla kurutmadan ızgara yapın. Piyaz doğranmış soğan ve sarımsakları tereyağında …

Devamını oku »

Vestel, derin dondurucu kullanmanın püf noktalarını “Derin Mevzular” ile anlatıyor

Dost teknoloji Vestel, “Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda “Derin Mevzular” adını verdiği yeni bir projeye imza attı.  EKS Mutfak Akademisi kurucusu Eyüp Kemal Sevinç ile hazırlanan proje kapsamında 7 farklı video ile derin dondurucu kullanmanın püf noktaları anlatılıyor. “Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda ürünün yanı sıra mutfağa ilişkin doğru bilgileri de tüketicilere ulaştırmaya büyük önem verdiklerini belirten Vestel …

Devamını oku »

Soslu Top Köfte

Malzemeler: • Yarım kilo kıyma • 1 adet orta boy soğan • 2 yemek kaşığı tereyağı • 3-4 yemek kaşığı galeta unu • 2 adet yumurta • 1 fincan süt • 2 yemek kaşığı mısır nişastası • Kimyon • Yenibahar • Tuz • Ayçiçek yağı (kızartmak için) Sosu İçin: • 2 yemek kaşığı sıvı yağ • 2 yemek kaşığı un …

Devamını oku »

Lezita’dan Yepyeni Bir Gurme Lezzet: Yayla Soslu Bütün Piliç

Lezita, piliç eti ürün grubuna gurme damaklara hitap eden yeni bir ürün daha ekledi. Lezita Yayla Soslu Bütün Piliç, piliçte farklı damak lezzetleri denemek isteyenler için ideal bir seçenek. Sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda üretilen Lezita Bütün Piliç’e, tuz, şeker, ayçiçeği yağı, domates kurusu, baharat karışımı, elma suyu, yoğurt, elma sirkesi, dereotu ve sarımsak ekleniyor; nefis Yayla Soslu Piliç elde ediliyor. …

Devamını oku »

Tavuk Kokoreç

Malzemeler: • 250-300 gram tavuk göğüs eti • 3-4 adet yeşil sivri biber • 2 sap yeşil soğan • 3 diş sarımsak • 2 adet domates • 1 yemek kaşığı domates salçası • 1 tatlı kaşığı biber salçası • 3 tatlı kaşığı kekik • 1 tatlı kaşığı kimyon • Tuz, karabiber • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ • 1 yemek …

Devamını oku »