Rumelihisarı’nda restaurant, café ve bar konseptiyle hizmet vermeye başlayan Floripa, sıcak ortamı ve Akdeniz mutfağı ağırlıklı lezzetleriyle, Boğaz müdavimlerinin yeni buluşma noktası olacak. Floripa, etkileyici manzarası kadar iddialı menüsü ve kokteylleriyle de konuklarına yepyeni ve benzersiz bir ortam sunuyor. İstanbul Boğazı’nın en güzel noktalarından Rumelihisarı’nda açılan Floripa; sıcak ve rahat dekorasyonu ve sunduğu lezzetlerle, yemek ve eğlence için deniz kenarından …
Devamını oku »Etiket arşivi: Et Yemekleri
Bosch’tan marifetli mutfak makinesi: MUM
Bosch MUM 44R1 mutfak makinesiyle tam kıvamında kabaran kekler, lezzetli ekmekler yapmak artık çok kolay. Yoğurma, çırpma ve karıştırma gibi işleri hızlıca ve mükemmel şekilde yapan, dinamik üç boyutlu karıştırma sistemi “Multi Motion Drive” sayesinde malzemeyi tam kıvamında yoğuran Bosch MUM44R1 ile harika karışımlar yakalanıyor ve enfes lezzetleri yakalamak artık hayal olmaktan çıkıyor. Kompakt formu ve kırmızı rengin oluşturduğu neşeli …
Devamını oku »Asırlık köfteciden çalışanları mutlu etmenin sırları
İstanbul’un asırlık lezzet durağı Tarihi Sultanahmet Köftecisi’nin 3. kuşak sahibi Mehmet Tezçakın, başarılarının sırrını ‘’mutlu çalışanlara sahip olmak’’ şeklinde özetlerken, bir asra yakın süredir insan kaynakları politikalarının temelini oluşturan 10 kuralı da paylaştı. Sultanahmet’te 1920 yılında kurulan, yurt içi ve yurt dışı şubeleriyle dünyaca tanınan bir markaya dönüşen tarihi köfteci, işyerine sadık, uzun süreli çalışan personelleriyle de dikkati çekiyor. İnsan …
Devamını oku »Eker’den yeni lezzet Hellim peyniri
Süt ve süt ürünleri konusunda tüketicilerini 37 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker, peynir ailesini genişletiyor. Ünü dünyanın dört bir yanına yayılan Kıbrıs’ın meşhur Hellim peyniri, Eker güvencesi ve enfes lezzeti ile kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Genelde ızgarada ya da yağsız tavada kızartıldıktan sonra yenen Hellim, pişirildiği zaman yumuşayan ancak erimeyen ve şeklini kaybetmeyen benzersiz bir peynir. Enfes tadı, yüksek …
Devamını oku »Meyane-ru İle Yemeğiniz Ünlü Şeflerin Elinden Çıkmış Gibi Olacak
Meyane-ru, % 100 doğal, hiçbir koruyucu, renklendirici, monosodyum glutamat içermeyen, mevsim sebzeleri ve özel baharatlarla tatlandırılmış kemik ve tavuk suları ile mutfaklara lezzet iksiri getiriyor. Meyane-ru ile yemekleriniz ünlü şeflerin yemeklerini aratmayacak, tadı misafirlerinizin damaklarında kalacak. Yemeklerinde ünlü şeflerin tatlarını arayanlara Meyane-ru, yepyeni bir ürün sunuyor. Hiçbir katkı maddesi içermeyen, tamamen doğal olan Meyane-ru et ve tavuk suları, mutfakların vazgeçilmez …
Devamını oku »Siemens’ten LCD ekranlı davlumbaz
Siemens Ev Aletleri, yeni LC68GB540 davlumbaz ile mutfakların havasını temizleyecek ve yemek yapma zevkini daha da artıracak bir çözüm sunuyor. Siemens Ev Aletleri’nin yeni LC68GB540 davlumbazı ile mutfakların havası tazeleniyor. 700 m3 emiş gücü ile mutfakların havasının ağırlaşmasına izin vermeyen davlumbaz, LCD ekranı, elektronik kumanda ile kontrol edilebilen bir yoğun, üç güç kademesi ile önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. …
Devamını oku »Starbucks’ta bildiğiniz tatlar, farklı bir seçenek ile karşınızda
Espresso bazlı içeceklerini, bugüne kadar Espresso Roast ile hazırlayan Starbucks, kahve tutkunlarına şimdi ikinci bir seçenek daha sunuyor. Starbucks severler alıştıkları Latte’lerini artık, bitter çikolata ve tatlı turunçgiller tatlarına sahip, tek kökenli özel bir espresso olan ‘Ethiopia’ ile de hazırlatabiliyor. Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerini ağırlayan Starbucks, şimdi tek kökenli espresso ile farklı bir kahve deneyimi …
Devamını oku »Yiyecek ve İçecekleri Tatlandırmanın Sağlıklı ve Kolay Yolu: Balparmak Katla Balla
Balparmak, zengin ürün yelpazesine bir yenilik daha ekliyor. İçecek ve yiyeceklerin balla tatlandırılmasına kolaylık sağlayan, tek kullanımlık ambalajlarda satışa sunulan Balparmak Katla Balla tüketicileriyle buluşuyor. Tüketicilerine sağlıklı, doğal, katkısız ürünler sunan Altıparmak Gıda’nın lider markası Balparmak, balın yiyecek ve içeceklerde kullanımını daha pratik hale getirdiği yeni ürünü Balparmak Katla Balla’yı tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Balparmak Katla Balla, tek kullanımlık ambalajıyla …
Devamını oku »Ekici Akademi eğitimlerinin üçüncüsü İzmir’de gerçekleşti
Türkiye’de ilk kez Ekici Peynir tarafından zincir marketlerde görevli şarküteri çalışanlarına yönelik hayata geçirilen “Ekici Akademi” satış eğitimlerinin üçüncüsü, Ankara ve İstanbul’dan sonra İzmir’de gerçekleşti. Şarküteri çalışanlarının hem satış kültürü, hem de iş yapma süreçlerine yönelik skeçler eşliğinde gerçekleşen etkinliklerle Ekici Peynir sektördeki verimliliği artırıp, yeni bir satış kültürü oluşturmayı ve müşteri beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Ekici Peynir, yeni nesil iş …
Devamını oku »Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin: “Tarımda dönüşümün anahtarı kooperatifçiliktir”
Önümüzdeki 10 yılda tarım alanında Türkiye’yi çok önemli ve zorunlu yapısal değişiklikler beklediğini belirten Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin, “Küçük çiftçiyi mağdur etmeyecek, kendine yeterli, sürdürülebilir bir büyümeyi sağlayacak tek model kooperatifçiliği geliştirmektir” dedi. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye’de kooperatifçiliğin hala yeterince gelişemediğini belirterek “Kooperatifler …
Devamını oku »