Dünyanın En Eski Mutfağı’ Şanlıurfa, Unesco Dünya Gastronomi Şehri Adaylığında İddialı
Buğdayın yetiştiği ilk topraklar olma mirasını taşıyan Şanlıurfa, dünyada daha önce sadece 5 şehrin elde edebildiği UNESCO’nun ‘Dünya Gastronomi Şehri’ ...
Buğdayın yetiştiği ilk topraklar olma mirasını taşıyan Şanlıurfa, dünyada daha önce sadece 5 şehrin elde edebildiği UNESCO’nun ‘Dünya Gastronomi Şehri’ ...
Ankara’da görev yapan Diplomatik Misyon mensupları, Barilla’nın gerçekleştirdiği “Masterchef” etkinliğiyle İtalyan lezzetleriyle tanışırken, mutfaktaki hünerlerini de sergilediler. Dünyanın bir numaralı ...
Her yıl 20 Ekim’de kutlanan Dünya Osteoporoz Günü’nde peynirin kemiklerin güçlenmesindeki önemine dikkat çekildi. Muratbey Gıda Beslenme Danışmanı Prof. Dr. ...
Bereketin sembolü haline gelmiş olan nar meyvesinin gizemini çözmeye hazır mısınız? Dalındayken görmek istiyorsanız… Yapma çiçek görüntüsünü andıran yumuşak renkli ...
Türk Fitoterapi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ekrem Sezik, kış mevsimi yaklaşırken hastalıkların ve rahatsızlıkların belirtilerini azaltarak, vücudumuzu rahatlatacak basit ama ...
Metropol hayatının vazgeçilmez lezzetlerinden biri haline gelen hamburger bugün karşımıza pek çok farklı sunumla çıkıyor. Tribeca bir ilki gerçekleştirerek Amerikan ...
Yemek molasında sağlıklı, kaliteli ve protein ağırlıklı beslenmek isteyenlerin tercihi Şefik Döner olacak. Kaliteli hizmet anlayışı, hijyenik ve güvenilir lezzetleriyle ...
Dünyanın en lezzetli hamburgerini ‘Yolüstü hamburgercisi’ konsepti ile Türkiye’ye getiren NewYorklu Shake Shack, tatlı severler için menüsüne benzersiz bir tad ...
Türkiye bu yıl iklim değişikliği dâhil birçok unsur nedeniyle gıdada büyük bir fiyat artışı yaşıyor. Hem üretici hem de tüketiciler ...
Yüzyılın geleneksel tadı Koska’nın vitamin deposu tahin-pekmez karışımı ramazan boyunca sofralarınızı tatlandırıyor. Beynin tek enerji kaynağı şekeri doğal yollardan almanızı ...
© 2025 IMG - Yemek Zevki
© 2025 IMG - Yemek Zevki