Dünyaca ünlü şef Tom Aikens, Gaggenau ürün yerleştirme sponsorluğuyla 24Kitchen’da yayınlanacak programını tanıttı. Michelin yıldızlı ünlü İngiliz Şef Tom Aikens, Türkiye’nin 24 saat yayın yapan ilk yemek kanalı 24Kitchen ve lüks mutfak aletlerinin seçkin markası Gaggenau ürün yerleştirme sponsorluğu ile çekilen yemek programının tanıtımını yaptı. Programında Türkiye’nin seçkin restoranlardan seyyar sokak lezzetlerine uzanan keşfinde izleyicileriyle birlikte eğlenceli maceralar yaşayan Tom …
Devamını oku »Etiket arşivi: Basit Yemekler
En Sağlıklı Tarifler De’Lonhi Multifry İle Pişer
“Dile Benden Ne Dilersen” mottosuyla mutfaklarda yeni bir dönemi başlatan De’Longhi Multifry ile pişen yemekler hem göze hem damak tadınıza hitap edecek. Her kadın kendini mutfakta kanıtlamak ister. Bunun için ise çeşitliliği artırarak mutfakta fark oluşturmak ister. De’Longhi’nin yepyeni ürünü ile mutfakta tek bir ürün kullanarak sınırsız tarifi hazırlamanız artık mümkün. Multifry ile bir ölçek yağ kullanarak dilediğiniz tarifi deneyecek, …
Devamını oku »Ekmek Ve Hamur İşlerinde Sağlık Ve Lezzetin Yolu Yuva’dan Geçiyor
‘Abartmıyoruz, çok kabartıyoruz’ mottosuyla yaş ve kuru maya çeşitlerini tüketicilerle buluşturan Yuva, gluten içermeyen maya ürünleriyle çölyaklılarında mutfakta vazgeçilmesi olmaya devam ediyor. Poğaça, simit, börek, çörek, açma ve ekmek yapımında kullanılan Yuva ürünleri, yaş ve kuru maya çeşitleri ile hamur işlerinde kolayca ve her seferinde aynı kaliteli sonuca ulaşma garantisi sağlıyor. ‘Abartmıyoruz, çok kabartıyoruz’ mottosuyla evinde ekmek ve hamurişi yapmak …
Devamını oku »İyi Tasarım Ödülü Anavarza Bal’ın
“Herkes İçin Tasarım Farkındalığı” sloganıyla en iyi endüstriyel tasarımları ödüllendiren Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri 2014, 28 Kasım günü gerçekleştirilen törenle ödüllerini dağıttı. Türkiye’nin en iyi ambalajlarının katıldığı yarışmada Anavarza Bal, yenilikçi kavanoz tasarımıyla Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri 2014’te Ambalaj ve Hızlı Tüketim Ürünleri kategorisinde ‘İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. Tasarım alanında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Design Turkey 2014 …
Devamını oku »Dünyada şeker tüketimi azalırken, obezite artıyor
Dünya şeker sektörünün temsilcileri Londra’da bir araya geldi. Uluslararası Şeker Örgütü (ISO) ve Dünya Pancar ve Kamış Üreticileri Birliği (WABCG) tarafından düzenlenen toplantılarda şekerin geleceği masaya yatırıldı. Şeker pancarı ve şeker kamışı üretici örgütlerinin yanı sıra şeker sanayicilerinin de yer aldığı organizasyonda Türkiye’yi Pankobirlik temsil etti. 3 gün boyunca şeker sektörünün geleceğinin görüşüldüğü organizasyonda dünya genelinde şeker kullanımının azalmasına rağmen, …
Devamını oku »Lezzetin Ustası Pakmaya Annelerimizin Muhallebisini Sofralarımıza Getiriyor
Pakmaya çocukluğumuzda annelerimizin yaptığı ve severek yediğimiz muhallebiyi, aynı lezzette tüketicilerin beğenisine sunuyor. Pakmaya Türk tatlıları kategorisinde tatlı severlere yeni lezzetler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar damla sakızlı muhallebi, sütlaç, keşkül, supangle, tavuk göğsü ve aşure gibi geleneksel Türk tatlılarını tüketici ile buluşturan Pakmaya şimdi de çocukluğumuzdan beri severek yediğimiz muhallebiyi tüketicilerin beğenisine sunuyor. Çocukluğumuzda annelerimizin yaptığı ve tadı hâlâ …
Devamını oku »Pakmaya’dan Pratik ve Lezzetli İrmik Tatlısı
Türk tatlılarının geleneksel tatlarını tüketici ile buluşturan Pakmaya bu kategoriye yeni bir ürün ekliyor. Bugüne dek damla sakızlı muhallebi, sütlaç, keşkül, supangle, tavuk göğsü ve aşure gibi , Türk tatlılarını sunan Pakmaya şimdi bir adım daha atıyor. Genellikle yapılması zor olan irmik tatlısı artık Pakmaya markasıyla, pratik, hafif ve lezzetli bir tatlı olarak rafları süsleyecek. 27 Kasım 2014, Türk tatlıları …
Devamını oku »Hafıza İçin Kestane..Kış Mevsiminin Sağlık Deposu Kestane
Gelen soğuklarla birlikte gelen sıcacık kestane kokusuna dayanamaz olduk. Kestanenin tam da zamanıyken enerji sağlamak adına kaliteli bir besin kaynağı olduğunu belirten beslenme uzmanı İpek Ağaca, hafıza eksikliğinde oldukça güçlü olduğunu belirtti. Omega -3 ve Omega-6 yağlarını bulunduran Kestane, öğrenme ve hafıza i üzerinde, hatta alzheimer hastalığında önemli bir etkene sahip. Sağlık deposu kestanenin besin öğelerine değinirsek: fosfor, magnezyum, klor, …
Devamını oku »Akyürek, 2015’te 250 Milyon Fincan Kahve İçirecek!
Akyürek Pazarlama, kendi oluşturduğu ilk markasıyla kahve pazarına giriş yaptı. Cafe Breno isimli yeni ürünün ülke çapındaki dağıtımı hızla tamamlanıyor. Akyürek’in 2015 yılı hedefi, Cafe Breno ile kategorinin en önemli iki oyuncusundan biri olmak. Akyürek Pazarlama Genel Müdürü Uğur Özden, “Satış ve dağıtım alanındaki 50 yıllık tecrübemize güvenerek kendi markamızla kahve pazarına giriş yaptık. Yaklaşık 1 milyar TL’yi bulan Türkiye …
Devamını oku »En Güzel Yemekler Emsan Ceraflame Serisi ile Pişer
Geçmişten günümüze gelen Türk mutfağının en lezzetli yemekleri toprak tencerelerde pişerdi. Yemeklerin lezzetli pişmesine önem veren Emsan, geleneksel pişirme kaplarının sırrını şık ve modern tasarımıyla Ceraflame serisinde sunuyor. Türkiye’de bir ilk olan toprak seramik özelliğiyle Ceraflame serisi; dayanıklı yapısıyla ocaktan buzdolabına, fırından sofraya rahatlıkla kullanılabiliyor. Toprak tencerelerde pişen yemeklerin lezzeti bir başka olduğundan Emsan, Ceraflame serisi ile toprağın bereketini sofralarla …
Devamını oku »