Etiket: Balık

Levrek Buğulama

Levrek Buğulama

Levrek Buğulama Malzemeler 1 kilogramlevrek 2 adet domates 4 adet çarliston biber 1 baş sarımsak 1 yemek kaşığı ay çiçek ...

Kırgız Mantı

Kırgız Mantı

Malzemeler: Hamuru için: • 1 kilo un • 7 adet yumurta • 2 yemek kaşığı zeytinyağı İç malzemesi: • 200 ...

Meyveli Pirinç Salatası

Meyveli Pirinç Salatası

Malzemeler • 1 su bardağı Amerikan pirinci • 100 gram kırmızı üzüm (Çekirdeği çıkarılıp boyuna ikiye kesilmiş) • 100 gram ...

Biberli Palamut Şiş

Biberli Palamut Şiş

Biberli Palamut Şiş Malzemesi: 2 adet fileto çıkarılmış palamut 1 adet limon 1 adet yeşilbiber 1 adet kırmızıbiber 5-6 adet ...

Pakmaya, pastacılık pazarına girdi

Gıda şirketi olma yolunda yeni adımlar atan Pakmaya, 200 milyon dolarlık pastacılık pazarına girdi. Önümüzdeki 3 yıl pastacılık ürünlerine yoğunlaşacak ...

PAUL’den “sağlıklı yaşam” menüsü

Fransız mutfağının Türkiye’deki temsilcisi PAUL, misafirlerinin istekleri doğrultusunda menülerine yeni lezzetler eklemeye devam ediyor.  PAUL, besin değeri yüksek tariflerle hazırladığı ...

Page 13 of 17 1 12 13 14 17