Ana Sayfa » Etiket arşivi: Ana Yemekler (sayfa 46)

Etiket arşivi: Ana Yemekler

ETİ Çay Keyfi’nden iki yeni lezzet: Kakaolu ve Fıstıklı Tarçınlı

Çay saatlerine keyif ve mutluluk katan ETİ Çay Keyfi kurabiyelerine iki yeni lezzet eklendi: Kakaolu ve Fıstıklı Tarçınlı Ürünleri ile hayata lezzet ve mutluluk katan ETİ, çay saatlerinin vazgeçilmezi olan ETİ Çay Keyfi kurabiye çeşitlerine iki yeni lezzet daha ekledi. Çay Keyfi kurabiyelerinin tarifini de yenileyen ETİ, çay saatlerine keyif ve mutluluk katmaya devam edecek. “Yeni tarifli” kurabiyeleriyle ağızda dağılan …

Devamını oku »

Almanya’nın Et Uzmanları Namet Tesislerine Hayran Kaldı

Stuttgart Tarımsal Ekonomi Birliği Hayvancılık ve Et Bölümü’nden gelen heyet, Namet’in dünya standartlarındaki Çayırova Üretim Tesisleri’ni gezerken, hayranlığını gizleyemedi. Stuttgart Tarımsal Ekonomi Birliği’nin, Hayvancılık ve Et Bölümü üyeleri, Birlik Başkanı Daniel Weeber’in refakatinde, geçtiğimiz günlerde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın elinden “2012 yılında Karını En Çok Artıran Şirket” ödülünü alan, gıda sektörünün öncü kuruluşu Namet’in Çayırova fabrikasını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında …

Devamını oku »

Büyük Şefler, Nişantaşı’nda misafirlerini kapıda karşılıyor!

Sabah kahvaltısından akşam yemeğine uzanan, farklı tatları ve birbirinden lezzetli seçenekleriyle Big Chefs, 17. şubesiyle artık İstanbul’un en prestijli yaşam merkezi Nişantaşı’nda hizmet veriyor. City’s Alışveriş Merkezi’nin sinema katında yer alan Big Chefs, yepyeni menüsü ile kış ayları boyunca misafirlerini sıcacık atmosferinde ve Nişantaşı’nın keyifli manzarası eşliğinde ağırlayacak. Ekim ayı itibariyle 17. şubesini Nişantaşı’nda yer alan City’s Alışveriş Merkezi’nin en …

Devamını oku »

Teremyağ’dan bir ilk daha: “Teremyağ Gurme Kaymaklı”

Tereyağı lezzetini %100 bitkisel yağların sağlığı ve hafifliğiyle buluşturan Teremyağ, yine bir ilke imza atıyor. Benzersiz Teremyağ lezzetini sütün en nefis hali kaymak ile birleştiriyor. Piyasaya çıktığı ilk andan beri pazarın en yenilikçi markası olan Teremyağ, ailenin yeni üyesi “Teremyağ Gurme Kaymaklı” ile mutfaklarında en lezzetliyi arayanların favorisi olacak. Geniş kullanım alanı ile öne çıkan “Teremyağ Gurme Kaymaklı” kahvaltılarda, yemeklerde …

Devamını oku »

Testide Sebzeli Kavurma

Malzemeler: • 500 gram kuzu eti • 50 gram arpacık soğan • 20 diş sarımsak • 5 adet kırmızı kaypa biber • 5 adet çarliston biber • 5 adet domates • 1 tutam maydanoz • 100 gram tereyağı • 200 gram mantar • 2 adet kuru soğan • 1 çay kaşığı pul biber • 1 tutam taze kekik • 1 …

Devamını oku »

2023 İhracat Hedeflerine 2013’te Ulaşması Beklenen Türk Yumurta Sektörü Zirve’de Buluştu

Yumurta Üreticileri Birliği (Yum-Bir) tarafından sektördeki yeniliklerin paylaşılması, ticari ilişkilerin geliştirilmesi, paydaşlar arası iletişimin güçlendirilmesi ve yumurta tüketiminin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Yumurta Zirvesi”nin ilki açılış konuşmaları ile başladı. 31 Ekim-3 Kasım 2013 tarihleri arasında Akka Hotel Antedon, Kemer – Antalya’da gerçekleşecek Zirve’de Türkiye’nin değişik yöresinden 400 civarında yumurta üreticisinin yanı sıra sektöre girdi sağlayan firma temsilcileri de yer …

Devamını oku »

Vestel, derin dondurucu kullanmanın püf noktalarını “Derin Mevzular” ile anlatıyor

Dost teknoloji Vestel, “Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda “Derin Mevzular” adını verdiği yeni bir projeye imza attı.  EKS Mutfak Akademisi kurucusu Eyüp Kemal Sevinç ile hazırlanan proje kapsamında 7 farklı video ile derin dondurucu kullanmanın püf noktaları anlatılıyor. “Evin kalbi mutfakta atar” yaklaşımı doğrultusunda ürünün yanı sıra mutfağa ilişkin doğru bilgileri de tüketicilere ulaştırmaya büyük önem verdiklerini belirten Vestel …

Devamını oku »

g2m, Üniversiade 2013 Aşçılık Şampiyonası’nın Ana Sponsoru

Ürün tedariğinde mutfak profesyonellerinin bir numaralı çözüm ortağı g2m, yeni çağın mesleği olarak tanımladığı aşçılığı desteklemeye devam ediyor. Bu yıl ilki yapılacak olan 1. Ulusal Üniversiteler arası Aşçılık Şampiyonası’nın ana sponsorluğunu üstlenen g2m, genç aşçılara ve aşçılık mesleğine verdiği önemi bir kez daha kanıtlıyor. Adnan Menderes Üniversitesi, Dünya Şefler Birliği (WACS), Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) ve MCF Ajans ve Tanıtım’ın …

Devamını oku »

Finlandiya’nın en eski şirketi Fiskars, Türkiye pazarını hızlandıracak

  1649 yılında kurulan ve Finlandiya’nın en eski şirketi unvanını taşıyan Fiskars; bahçe ve açık alan ürünlerinde elde ettiği başarıyı mutfak ürünleri ile pekiştiriyor. İkonik ürünü “turuncu saplı makas” ile tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yakından bilinen ve 2010 yılından bu yana bahçe ürünlerini Türkiye’deki tüketicilere sunan Fiskars’ın mutfak aletleri de Esse mağazalarında yerini alıyor. Kaliteyle özdeşleşen marka, tüketicileri …

Devamını oku »

Teknoloji, Estetik, Verimlilik Silverline Armonia Davlumbazda Buluştu

Yeni nesil mutfaklara kullandığı teknoloji ve tasarımlarla ankastre ürünlerde beklenenden fazlasını veren Silverline yeni davlumbaz modeli Armonia ile yine kullanıcılarını şaşırtıyor. Mutfakların vazgeçilmezi davlumbaza alışagelmişin dışında yorum katan Silverline, Armonia modelinde estetiği ve verimliliği öne çıkardı. Ocak arkasında veya yanında konumlandırılan Armonia, davlumbaz kullanımına farklı bir alternatif getiriyor. Armonia, istenildiğinde tek tuşla tezgah içine gömülüyor ve kapalı konumda iken tezgah …

Devamını oku »