Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Enginarlı Meze

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Pratik Yemekler
483 10
0
Enginarlı Meze

Enginarlı Meze

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Enginarlı Meze

Malzemeler

2 adet enginar

1 su bardağı yoğurt

5 çorba kaşığı konserve mantar

2 diş sarımsak

5-6 adet biberli yeşil zeytin

2 yemek kaşığı mayonez

2 dilim salam

1 yemek kaşığı mısır

4 dal dereotu

Zeytinyağı

Tuz

1 yemek kaşığı bezelye

Enginarlı Meze Tarifi:

Enginarları temizleyip, limonla ovun. Haşlayıp küçük küçük doğrayın. Mantarları ince ince kıyın. Zeytinleri birkaç parçaya ayırın. Yoğurt, mayonez ve dövülmüş sarımsağı iyice karıştırın. Haşlanmış mısır, bezelye, kıyılmış mantar, dereotu, zeytin ve küçük küp halinde doğranmış salamları birlikte harmanlayın. Üzerine tuz, zeytinyağı ve limon gezdirin. Yoğurt ve mayonez karışımını ekleyerek karıştırın. Servis tabağına alın.

Tags: Basit Yemekler
Previous Post

Karpuz Reçeli

Next Post

İngiliz Usulü Gevrek Balık Elma Dilim Patates Eşliğinde

Yemek Zevki Editör

Next Post
İngiliz Usulü Gevrek Balık Elma Dilim Patates Eşliğinde

İngiliz Usulü Gevrek Balık Elma Dilim Patates Eşliğinde

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki