Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

İngiliz Usulü Gevrek Balık Elma Dilim Patates Eşliğinde

by Yemek Zevki Editör
30 Temmuz 2013
in Balık Yemekleri
478 15
0
İngiliz Usulü Gevrek Balık Elma Dilim Patates Eşliğinde

İngiliz Usulü Gevrek Balık Elma Dilim Patates Eşliğinde

739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
İngiliz Usulü Gevrek Balık Elma Dilim Patates Eşliğinde

Malzemeler

1 adet deniz levreği

Yeterli miktarda un ve kızartma yağı

Hamur için malzemeler:

500 gram un

200 gram nişasta

1 adet yumurta beyazı

1 çorba kaşığı kabartma tozu

1 adet soda

Yeterli miktarda tuz, şeker ve su

Not: Kıvamı boza kıvamında olacak.

İngiliz Usulü Gevrek Balık Elma Dilim Patates Eşliğinde Tarifi:

Balıkları doğrayın ve baharatlarla marine edin. İlk olarak un, daha sonra hamura batırıp yağda kızartın. Elma dilimi patatesleri kızartıp tartar sos veya değişik bir sos ile servis edin.

Tags: Balık
Previous Post

Enginarlı Meze

Next Post

Brüksel Lahanalı Çeşnili Salata

Yemek Zevki Editör

Next Post
Brüksel Lahanalı Çeşnili Salata

Brüksel Lahanalı Çeşnili Salata

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki