Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Balık Kokoreç

by Yemek Zevki Editör
27 Eylül 2016
in Balık Yemekleri
478 15
0
Balık Kokoreç
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

balik-kokorec

Balık Kokoreç Malzemeler:
3 çorba kaşığı sıvı yağ
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet büyük boy soğan
2 diş sarımsak, ezilmiş
1 adet salçalık kırmızı biber
1 adet çarliston biber
3 adet domates
Tuz, kekik, pul biber, karabiber, sebze çeşni
700-800 gr levrek veya minekop
Yarım demet maydanoz

Balık Kokoreç Hazırlanışı:
Domateslerin kabuğunu soyun, çekirdeklerini temizledikten sonra da küp küp doğrayın. Kabuğunu soyduğunuz soğanı da irice küp küp doğrayın. Biberleri de temizleyip irice doğrayın. Sıvı yağ ile tereyağının yarısını tavada eritip soğan ile sarımsakları hafifçe kavurun. Sırasıyla biberleri, domatesleri ilave edin. En son balık etini ilave edip harmanlayın. 5 dakika kadar kavurduktan sonra tuzu, baharatı ekleyin. Isıya dayanıklı bir kaba aktarın. Üzerine kalan tereyağını parçalar halinde serpin. 200 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip hemen servis yapın.

Tags: Balıkbalık kokareçkokareçkokareç yapımıkokoreç
Previous Post

Tarçınlı Zeytinyağlı Barbunya Tarifi

Next Post

Fırında Tahinli Patates

Yemek Zevki Editör

Next Post
Fırında Tahinli Patates

Fırında Tahinli Patates

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki