Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Balık Yemekleri

Akya Balığı Yahnisi

by Yemek Zevki Editör
24 Haziran 2016
in Balık Yemekleri
478 15
0
Akya Balığı Yahnisi
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

akya--baligi--yahnisi

Akya Balığı Yahnisi

(4 Kişilik)

Akya Balığı Yahnisi İçin Malzemeler

1 kilo akya balığı fileto

1 adet orta boy soğan

2 adet orta boy patates

1 adet orta boy havuç

3 adet defne yaprağı

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

250 gram haşlanmış maş fasulyesi

50 gram tereyağı

Yarım çay bardağı ay çiçek yağı

1.5 su bardağı sıcak su

4 diş sarımsak

Akya Balığı Yahnisi Hazırlanışı

Soğanları ince ince, sıçan dişi olacak şekilde doğrayın. Bir tencerede pembeleşinceye kadar yağla birlikte soteleyin. Arada bir karıştırmayı ihmal etmeyin. Havuç ve sarımsakları ilave edip 2 dakika daha kavurun. Ardından kuşbaşı doğradığınız patatesleri ve karabiberini ekleyin. Bu şekilde 5 dakika daha soteledikten sonra, kuşbaşı doğradığınız akya balığını ve suyu katıp hafif ateşte pişmeye bırakın. Pişen yahninin üzerine haşlanmış maş fasulyesini yayın. Yanında 1 adet dilimlenmiş limonla servis edin. Arzu ederseniz defne yaprağı da ekleyebilirsiniz.

#AkyaBalığıYahnisi #AkyaBalığıYahnisiTarifi #AkyaBalığıYahnisiMalzemeler #Yahni #YahniTarifi #YemekZevki #YemekZevkiDergisi

 

Tags: AkyaBalığıYahnisiAkyaBalığıYahnisiMalzemelerAkyaBalığıYahnisiTarifiyahniYahniTarifiyemekzevkiYemekZevkiDergisi
Previous Post

Pavlova Tatlısı

Next Post

Közde Kabaklı Patlıcan

Yemek Zevki Editör

Next Post
Közde Kabaklı Patlıcan

Közde Kabaklı Patlıcan

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki