Tarif: Mehmet TANRIVERDİ – Fotoğraf: Erol İĞDE
2-3 Kişilik
Malzemeler:
2 yumurta
1 tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
1 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
Yumurtaları bir kaseye kırın. Sarılarını parçalayarak hızlı bir şekilde çırpın. Tavada tereyağını eritin. Ateşi kısın, tuzlu yoğurdu katıp karıştırın. Bu sırada çırpılmış yumurtaları ilave edin ve yumurtalar ile tuzlu yoğurdu birbirine yedirerek pişirin. Kişi sayısına göre malzeme miktarını arttırabilirsiniz.
#tuzluyoğurtluyumurtakavurması #yumurtakavurması #yumurtalıtarifler #antakyakahvaltıevi #antakyakahvaltı #antakyamutfağı #kahvaltı