Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta

by Yemek Zevki Editör
05 Şubat 2018
in Tarifler, Tatlı Tarifleri
458 35
1
Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta

(4 – 6 Kişilik)

Malzemeler:

Keki İçin:

3 adet yumurta

1 su bardağı şeker

1 su bardağı su

Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta

1 paket kabartma tozu

1 su bardağı bal kabağı (püre halinde)

2 su bardağı un

İç Kreması İçin:

1 paket sade pasta kreması

1 çay bardağı fındık içi kırılmış

2 su bardağı balkabağı püresi

İsteğe göre mevsim meyveleri

Karamel sos

Hazırlanışı:

Balkabağını şekerle pişirip püre haline getirin. 3 adet yumurtayı ve şekeri köpük olana kadar çırpın. Un, su ve kabartma tozunu ekleyin. 170 dereceye ayarlı fırında güvenilir bahis siteleri keki pişirin. Soğuduktan sonra 2 kat olacak şekilde kesin. En alt tabanını üçgen dilimleyip keki sütle ıslatın.

Pasta kremasını kıvama gelinceye kadar çırpın, içine kabağı ve fındığı ekleyin. Üçgen dilimleri dizin. Ara boşluklara da karamel sosu döküp buzdolabında 3 saat dinlendirdikten sonra servis edin.

Tags: Bal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ PastaBal Kabaklı ve Karamel Soslu Yanardağ Pasta nasıl yapılırTariflertatlı tarifleri
Previous Post

Patatesli Kiş

Next Post

Gojiberry ve Kremalı Ayva Çorbası

Yemek Zevki Editör

Next Post
Gojiberry ve Kremalı Ayva Çorbası

Gojiberry ve Kremalı Ayva Çorbası

Comments 1

  1. Öztiryakiler says:
    8 yıl ago

    Harika bir görünüme sahip elinize sağlık

    Yanıtla

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki